Kære alle sammen

Så kom sommeren og med den en masse skønne og gode grøntsager, hvide og grønne asparges, nye kartofler, rabarber, radisser, ærter og sprøde salater. Vi kombinerer grøntsagerne med vores fisk og skaldyr. Som i denne ugens færdige fiskeret, hvor vi har lagt den varmrøgede laks fra Göteborg på en bund af fintsnittet romanisalat med kartofler, tomat og radisser. Hertil en skøn sauce vert fyldt med friske krydderurter.

OPSKRIFT PÅ SKØNNE RØDSPÆTTER! Sommermad kan også være en strutfrisk rødspætte direkte fra Strandby, den lille fiskerby syd for Skagen. Der hvor bådene går ud og ind samme dag. Rødspætterne kan du få hele eller i filet. Vend dem i Anna´s panérmix, så får du en let og sprød overflade. Steg dem gyldne i rigeligt med smør, drys med salt og peber. Servér med nye kartofler, grøn salat og letkogte asparges. Hæld lidt af smørsaucen over fisk og kartofler og drys med finthakket persille. Det smager helt forrygende og er super nemt.

Udover de dejlige rødspætter fra Strandby, byder butikken på filet af skærisinger, husets wok, varmrøget laks, tun og danske hummere fra Limfjorden ( 5-800 gram stykket) og naturligvis håndpillede fjordrejer! Sommeren byder også på gæstemad, allerede nu har vi mange små og store selskaber ud af huset. Husk du altid kan komme med dit eget fad og få os til at kreere en fiskeret, præcis som du ønsker og præcis til så mange du ønsker. Her ser du et fad med friskkogte hummere og nye danske asparges.

VI HAR ÅBENT HELE SOMMEREN! På gensyn i butikken, de bedste hilsner Kim, Karl, Fredrik, Nichlas og Lisbet – og vores søde reje pillere Kira, Freja, Louise og Alberte.