Foto: IDM

Bernstorff Slot 
Jægersborg Allé 93
2820 Gentofte
39 63 10 80
info@bernstorffslot.dk

Bernstorff Slot på Facebook 

Grev Bernstorffs sommerbolig
Bernstorff Slot hører afgjort til i toppen af Gentoftes seværdigheder. Foruden at have spillet en vigtig rolle i Danmarkshistorien og europæisk arkitekturhistorie, har slottet i høj grad sat sit præg på lokalhistorien.

Herfra begyndte bondereformerne med Bernstorfferne i 17-hundredetallet – og her var de første udflyttergårde i landet. Gentoftes vejnavne bærer præg heraf: Hovmarksvej, Baunegårdsvej, Onsgårdsvej, Bregnegårdsvej o.s.v. Siden kom Chr. IX og Dr. Louise til. Kongefamilien benyttede Slottet som “sommerbolig” helt frem til 1939, hvor Beredsskabsstyrelsen overtog bygningerne til deres befalingsmandsuddannelse.

Foto: IDM

Buffet og brunch
Bernstorff Slot danner i dag de formfuldendte rammer om et eftertragtet konferencecenter, hotel og en restaurant der bl.a. er kendt for sin søndagsbrunch. 

Restauranten i de skønne nyklassicistiske rammer byder på en kulinarisk rundrejse nøje tilpasset årstiden. Alt laves fra bunden af friske råvarer med fuld fokus på smagsoplevelsen.

Såvel lokale folk som turister fra ind- og udland valfarter til søndagens brunch, der ligeledes varierer med årstiderne. Bestil bord i god tid – der er rift om pladserne.

Hotellet
Bernstorff Slot rummer 23 værelser beliggende på Kavalergangen, som er navnet på den bindingsværksbygning, der ligger tæt ved hovedbygningen. Overnattende gæster har TV, internetadgang, kaffe og the, badeværelse med bruser, og de kan nyde en dejlig morgenbuffet.

Foto: IDM

Konferencer og kontorer
Jævnligt danner slottet skønne rammer om firmaer og foreninger, der afholder konferencer. Blot 9 km fra København midt i Bernstorffsparkens grønne omgivelser kan mødedeltagerne nyde stemningen og 250 års vingesus. I hovedbygningens Hvide Sal er der plads til 40 personer og fire mødelokaler med plads til 14 samt en række grupperum. I Kavalergangen er der ligeledes to store mødelokaler.

Bernstorff Slot har slået sit navn fast som konferencecenter, men hvad mange måske ikke ved, er at det også er muligt at leje kontor på slottet. Udover en nydelig adresse på visitkortet har lejerne internet, receptions- og postservice, telefonservice, gårdhavens faciliteter samt morgenmads- og frokostordning. De får også mulighed for at leje værelser og mødefaciliteter til nedsat pris.

Lidt kongelig har man vel lov at være
Vores sølvpartner Plus 4, Bernstorff Slot er aktiv på de sociale medier, hvor det vrimler med ros og stjerner til stedet og dets medarbejdere…

”Vi holdt vores vielse og bryllupsfest på Bernstorff slot d 19/8-17 og det er det bedste vi nogensinde har gjort. Alt lige fra det smukke sted til den dejlige mad var helt perfekt. Vi fik vores drømmebryllup og jeg fik udlevet min prinsessedrøm gange 1000” – Pernille

”Vi holdt min datters bryllup på slottet lørdag aften, det var en fantastisk aften med rigtig god mad og supergod og sød betjening. Vi fik vores velkomstdrinks på terrassen og det er nok noget af det mest stemningsfyldte jeg nogen sinde har oplevet. Så alt i alt en rigtig god oplevelse, det er et sted jeg varmt kan anbefale” – Jan

”Jeg var til Konfirmation i søndags på slottet… Jeg er blevet vild med Bernstorff Slot. Den skønhed og æstetik der er, er for mig uforglemmelig. (…) Jeg følte mig som noget særligt da jeg trådte ind på slottet og blev serviceret. Tak for det” – Lise

Læs mere om selskaber på Bernstorff Slot 

Skriv til Dit Gentofte

  Klik her
Holler Box