Skovshoved Hotelskovshoved-hotel1
Strandvejen 267
2920 Charlottenlund
Tlf: 39 64 00 28

Følg Skovshoved Hotel på Facebook

Boutique Hotel i verdensklasse
I det charmerende Skovshoved byder det historiske Skovshoved Hotel på overnatning i dejlige lyse værelser og gourmetoplevelser i den romantiske restaurant.

Hotellet, der er kåret til et af verdens hippeste små hoteller af luksusrejsemagasinet Condé Nast, tilbyder overnatning i flotte, lyse værelser med smuk udsigt over Øresund.

Hotellets historie strækker sig tilbage til 1660, hvor det fungerede som badehotel i det landlige fiskeleje nord for København. I dag kan gæster stadig nyde godt at hotellets dejlige beliggenhed mellem de charmerende Skovserhuse og overfor den nyligt udvidede Skovshoved Havn.

De unikke værelser byder gæsterne velkomne med moderne skandinavisk design og landlig idyl, så gæsterne med det samme føler sig hjemme.

Trænger du til en pause fra hverdagen kan du forkæle dig selv og en du holder af med et ophold.

Lækkerier for ganen
Hotellets restaurant inviterer gæsterne på gastronomiske oplevelser kreeret af køkkenchefen, der er mester i forening af det fransk/danske køkken. Menuen byder på lækkerier, der tilberedes fra bunden med sæsonens bedste råvarer. Køkkenet er åbent til frokost hver dag mellem 12.00 og 15.00 med traditionelle frokostretter, som gæsterne kan nyde i de eksklusive rammer.

Weekenden kan også indledes med kollegaer, venner og veninder hver fredag, hvor Skovshoved Hotel byder indenfor til fredagsbar mellem klokken 17.00 og 19.00. Der serveres delikate bobler, snacks og loungestemning, så weekenden kan komme godt fra start.

Når weekenden skal rundes af er Skovshoved Hotels restaurant klar med traditionel Sunday Roast hver søndag. Sunday Roast består af en hovedret og en valgfri 2. ret. Traditionen stammer fra England, hvor den traditionelle Sunday Roast dinner blev serveret efter kirke.

Skovshoved Hotels restaurant byder på Sunday Roast hver søndag fra klokken 17.30 og giver dig dermed mulighed for at slutte weekenden af med dejlig mad i familiære omgivelser. Vil du invitere kollegaerne til fredagsbar eller familien til Sunday Roast eller middag kan du bestille bord her. Køkkenet er åbent dagligt fra 17.30 til 21.30.

Selskaber i romantiske rammer
Når livets store begivenheder skal fejres, om der er tale om bryllup, fødselsdag eller en anden anledning er rammerne med til at gøre dagen helt særlig. Skovshoved Hotel har med beliggenheden og omgivelserne alle forudsætningerne for at gøre din mærkedag uforglemmelig. Hotellet kan danne rammerne for din fest med op til 150 gæster og med overnatningsmuligheder behøver dine gæster ikke forlade festen tidligt.

De romantiske rammer på hotellet er perfekte til afholdelse af bryllup. Skovshoved Hotel tilbyder personlige samtaler med brudeparret, hvorved I i fællesskab kan finde frem til den perfekte menu og afvikling af bryllup, så det lever op til alle jeres forventninger til den store dag.

Musik
Vores sølvpartner, Skovshoved Hotel har jævnligt akustiske koncerter på programmet. Restauranten serverer en særlig sammensat menu, hvorefter du kan nyde koncerten med store kunstnere – både danske og udenlandske. Se hvilke koncerter der er på programmet her.