A Hereford Beefstouw – Skovshoved Hotel
Strandvejen 267
2920 Charlottenlund
Telefon Hotel: 39 64 00 28
Telefon Restaurant: 39 64 00 69

Følg Skovshoved Hotel på Facebook

 Charmerende og historisk boutiquehotel
I det charmerende Skovshoved byder det historiske Skovshoved Hotel på overnatning i dejlige lyse værelser og en god madoplevelse i restauranten A Hereford Beefstouw Skovshoved.

Hotellet har 22 hyggeligt indrettede værelser, nogle med balkon og udsigt over Øresund, som alle er indrettet med en kombination af moderne skandinavisk design og landlig idyl, så man som gæst med det samme føler sig hjemme.

 

Udover værelser har Skovshoved Hotel også unikke møde- konference og selskabslokaler, samt en skøn lounge og en dejlig pejsestue.

Hotellets historie strækker sig tilbage til 1660, hvor det fungerede som badehotel i det landlige fiskeleje nord for København. I dag kan gæster stadig nyde godt at hotellets dejlige beliggenhed mellem de charmerende Skovserhuse og overfor den nyligt udvidede Skovshoved Havn.

Trænger du til en pause fra hverdagen kan du forkæle dig selv og en du holder af med et ophold. Se ophold [link til https://www.skovshovedhotel.com/boutique-hotel/

Møder og konferencer
Vælger man at samles med sine kolleger, kunder eller samarbejdspartnere i andre omgivelser – så skal disse være unikke og bidrage til uforglemmelige og udbytterige timer. Og netop det kan mødefaciliteterne på Skovshoved Hotel, uanset om I er 3 deltagere eller 150 deltagere.

Mødelokale Skovshoved hotel

A Hereford Beefstouw – Mad til alle – aldre, anledninger og appetit

Restauranten på Skovshoved Hotel; A Hereford Beefstouw – Skovshoved Hotel kan det hele. På menukortet findes både de lækre store bøffer, som A Hereford Beefstouw er kendt for, men også mange andre bistroretter, som vores gæster elsker som bl.a. skønne fiske-og skaldyrsretter og vegetarretter. Og børnene har også deres eget menukort, hvor de kan vælge flere retter fra, samt den store lækre salatbar, som både små og store elsker. Endelig er en god vinoplevelse en hjørnesten for A Hereford Beefstouw. På vinkortet, der er en kaliber for sig, findes vine importeret fra adskillige lande rundt om i verden. Og det er ikke usædvanligt at støde på vin, der har ligget i vinkælderen i mere end 15 år, før den sættes på vinkortet. Det giver gæsterne en unik mulighed for at få en vinoplevelse ud over det sædvanlige. Læs mere og book bord: https://ahb.dk/restauranter/skovshoved-hotel

Restaurant, foto Skovshoved Hotel

Selskaber i romantiske rammer
Hvis vægge kunne tale, ville de på Skovshoved Hotel helt sikkert ivrigt berette om bryllupsfester med al dets overdådighed, barnedåb med livlige børn, fester til den lyse morgen, receptioner for den runde fødselar, fødselsdagsmiddage for den nærmeste familie og mange andre festlige begivenheder. Det er festerne, man husker – og på Skovshoved Hotel findes de helt rigtige rammer til dette – ligefra smukke lokaler med kulinarisk mad og skønne vine til alt det andet, der hører med til en god fest som dekoration, musik og underholdning, som hotellets professionelle eventpersonale altid er behjælpelig med at arrangere i samarbejde med værterne. A Hereford Beefstouw stå for middagen, hvor vi i fællesskab når frem til den helt perfekte menu for jer. Selvom vores spidskompetence er møre bøffer, har vi nogle super dygtige kokke, der vil stå på tæer for, at I får lige det I ønsker. Læs mere. https://www.skovshovedhotel.com/arrangementer/selskaber/

Musik
Vores sølvpartner, Skovshoved Hotel har jævnligt akustiske koncerter på programmet. A Hereford Beefstouw serverer en særlig sammensat menu, hvorefter du kan nyde koncerten med store kunstnere – både danske og udenlandske. Se hvilke koncerter der er på programmet her. (https://ahb.dk/restauranter/skovshoved-hotel/events)

 

Skriv til Dit Gentofte

  Klik her
Holler Box