Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dinner og Jazz på Skovshoved Hotel

16. marts 18:30

Dinner & Jazz
16. marts 2019
Det er ikke mindre end Gypsy Jazz i verdensklasse, når Skovshoved Hotel i samarbejde med Hot Club Denmark og Per Arnoldi præsenterer ’Masters of Gypsy Jazz’ – quintetten Dorado Schmitt All Star Quintet lørdag d. 16. marts kl. 18.30.
Quintetten er denne gang hentet til Danmark for at spille med Danmarks Radios Big Band d. 14. og 15. marts… men vi har lokket dem til en mere intim koncert i Skovshoved den følgende dag, d. 16. marts.
Der opstår en nærmest magisk stemning, og det er absolut det tætteste, man kommer en moderne udgave at Django Reinhardts fængslende musik. Den franske legendariske Gypsy Jazz guitarist, violinist og vokalist Dorado Schmitt har følge af sønnen Amati Schmitt, verdensklasseguitarist, samt rytmegruppen Francko Mehrstein, Gino Roman og vor ’egen’ Esben Strandvig.
Dorado Schmitt All Star Quintet har været flittige besøgende i Danmark i 10 år i træk, hvor de har spillet for fulde huse overalt. De har efterhånden skabt sig et solidt navn og fanbase i Danmark.
Så det er en unik mulighed for at møde quintetten under mere ’intime’ vilkår til jazzaften på Skovshoved Hotel med 3-retters jazzmenu og god stemning i det skønne festlokale i det hyggelige badehotel. Aftenens host er kunstner Per Arnoldi, der udover sin kunst, også er kendt for sin kærlighed til jazz, og ikke mindst jazzprogrammet ’Arnoldis Atelier’ i Radio Jazz.

 

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
16. marts
Tidspunkt:
18:30

Sted

Skovshoved Hotel
Strandvejen 267
Charlottenlund, 2920 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
http://www.skovshovedhotel.com/
Del på sociale medier