Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag om den gamle storebæltsfærge ”Dronning Ingrid”

3. april 14:00 - 16:00

National Director Ulla Holst, Mercy Ships kommer til Gentofte Kulturforening, og fortæller om arbejdet ombord på verdens største privatejede hospitalsskib.

Prisen for hele arrangementet: 150,-kr. incl. vin og sandwich. Det er nødvendigt, at man tilmelder sig senest torsdag den 28. marts til Susi Alsfelt Riise-Knudsen mellem kl. 9-10 på tlf. 39 64 40 10 eller E-mail: gentoftekulturforening@hotmail.com

Betaling foretages senest torsdag den 28. marts til foreningens konto i Nordea Bank, konto nr. 0111 6876 247 494 med tydelig angivelse af afsender og dato den 3/4.

Den gamle storebæltsfærge ”Dronning Ingrid” ligger i øjeblikket til kaj Guineas hovedstad Conakry.

10.000 patienter bliver hjulpet

Efter måneders forberedelse og i tidsrummet hospitalsskibet ligger til kaj bliver omkring 10.000 mennesker hjulpet til et bedre liv. De modtager gratis tandlægebehandling eller operation. Det kan eksempelvis være kvinder med fødselsskader, børn med læbe- ganespalte eller klumpfødder eller andre med store invaliderende svulster.

Mercy Ships er en organisation, der er baseret på frivillighed – hvilket vil sige, at ingen på skibet er lønnede, men derimod betaler leveomkostninger for at være om bord og arbejde. Mercy Ships Danmark bidrager også med frivillige danskere til arbejdet på skibet.

Ud over hospitalsarbejdet træner personalet også lokale sygeplejersker og kirurger i specialer, der bidrager til at styrke sundhedssystemet i Guinea. Velkommen til foredraget, hvor der bliver vist mange billeder. Læs mere om på hospitalsskibet på www.mercyships.dk

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
3. april
Tidspunkt:
14:00 - 16:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://mercyships.dk/

Sted

Gentofte Hovedbibliotek
Ahlmanns alle 6 2900 Danmark + Google Maps
Hjemmeside:
www.genbib.dk
Del på sociale medier