Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Forfatter Jens Andersen besøger Charlottenlund Bog & Ide

9. december 2017 12:00 - 13:00

Jens Andersen vil signere sin nye anmelderroste bog ”Under Bjælken” Et portræt af Kronprins Frederik.
Forfatteren, der er bosiddende i Gentofte, er ph. d i nordisk litteratur og forfatter til prisbelønnede biografier om bl.a. Thit Jensen,
Tove Ditlevsen, H.C. Andersen, Dronning Margrethe og Astrid Lindgren.

Aldrig tidligere er Kronprins Frederik portrætteret så indgående som i denne biografi! Biografien er blevet til i tæt samarbejde mellem Jens Andersen og Kronprins Frederik, som forfatteren har mødt og talt med på Amalienborg en gang om måneden i halvandet år og fulgt på rejser i ind- og udland.

Portrættet af Danmarks kommende konge, der fylder 50 år i maj 2018, bygger også på en række interviews med mennesker i Danmark og i udlandet, der kender Kronprins Frederik privat og har haft et nært forhold til ham.

Blandt kilderne, der aldrig tidligere har fortalt om deres forhold til Kronprinsen, er barndomsvennerne Ellen Hillingsø, Peter Heering og Holger Foss, samt venner fra frømandskorpset, Siriuspatruljen samt fra rockmusikkens og sportens verden.

Andre medvirkende er familie og venner i Australien, samt tidligere hofchef Per Thornit, der i tyve år var “ekstrafar” for Kronprins Frederik og med tiden også blev Kronprinsparrets nærmeste medarbejder. For første gang nogensinde fortæller Thornit om de tyve vigtige år i Kronprinsens liv – fra 1990 til 2010 – med glæder og sorger, udfordringer og kampe.

Derudover medvirker naturligvis den nærmeste danske kongefamilie. Jens Andersen har på Amalienborg, Fredensborg, Cayx og Dannebrog haft flere samtaler med Prins Henrik og Prins Joachim. Dronning Margrethe kaster lys på forskellige perioder i sønnens liv, ikke mindst som spæd og lille dreng, og Kronprinsesse Mary fortæller for første gang den både eventyrlige og dramatiske historie om mødet med Frederik, der begyndte hos en spåkone på et loppemarked i Sydney.

Detaljer

Dato:
9. december 2017
Tidspunkt:
12:00 - 13:00
Hjemmeside:
http://www.jaegersborgalle-shopping.dk/butik/bog-ide-346.html

Sted

Charlottenlund Bog og Ide
Jægersborg alle 5 2920 Danmark + Google Map
Hjemmeside:
www.bog-ide.dk/charlottenlund