Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Forkøbsret til Verdensballetten på Sølyst

10. juli

FORSALGET ER I GANG!
Vi glæder os over igen i år at kunne tilbyde vores læsere dette eksklusive forsalg til Verdensballetten 2019.

Sidste år valgte over halvdelen af vores nyhedsbrevsmodtagere at sikre sig billetter med forkøbsret. Modtagerlisten har siden vokset sig dobbelt så stor – vi spår derfor rift om pladserne. Med forkøbsretten får du nu 48 timer til at udvælge de bedste pladser på otte af vores spillesteder, skriver Jens-Christian Wandt, verdensballettens stifter.

Men skynd dig, forkøbsretten gælder kun t.o.m. fredag 30. november kl. 10.00! Derefter starter billetsalget for vores andre publikummer. De bedste gaver under juletræet er oplevelser. Oplevelser, hvor man bliver taget ved hånden og ført ind i et nyt univers, der inspirerer og overrasker. En sådan oplevelse kunne sagtens være Verdensballetten. En billet til Verdensballetten er adgangen til en helt unik og særlig oplevelse, der går direkte i hjertet, og som aldrig bliver glemt. Om man er connaisseur eller nybegynder, så giver Verdensballetten alle en uforglemmelig oplevelse: Danserne på scenen, rammerne og de lyse sommeraftener gør, at sanserne bliver udfordret på den fede måde.
Lige nu er vi ved at samle det kunstneriske hold til Verdensballetten 2019, og jeg ser frem til at kunne løfte lidt af sløret inden længe. Et er sikkert, det er nogle af verdens bedste og fineste balletdansere, der normalt kun danser på de allerstørste scener, som Verdensballetten bringer til Danmark.

 

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
10. juli

Sted

Sølyst
Emiliekildevej 2
Klampenborg, 2930 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
www.soelyst.dk
Del på sociale medier