Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Frederik Hesseldahl udstiller i Helleruplund Kunstforening

13. januar 2018 14:00 - 16:00

Helleruplund Kunstforenings januarudstilling fra 13. januar til 27. januar er med arkitekten og billedkunstneren Frederik Hesseldahl, der kalder sin udstilling ‘Farverig harmoni /Visuel symfoni’.

Havde jeg skullet sammenfatte den store kunst, der møder gæsterne ved denne udstilling i en overskrift, i en udstillingstitel, havde det nok været med ordene : “Fra streetart og kompositoriske samspil med omgivelserne til farvesymfoniske klange“, skriver formanden Flemming Wichmann til Dit Gentofte.

Frederik Hesseldahl (*1979, har arbejdet med billedkunst siden 2004).  I 2017 fik han Metroselskabets “Hegnspælspris 2017” for sit store værk ‘Mirror Wave’ på Kgs. Nytorv (kan ses frem til marts) og har dermed atter fået stor anerkendelse  – og nu har han altså skabt en udstilling til Helleruplund, hvor farverne er som noder og udstillingen en visuel symfoni.

“I samspil med de hvide vægge får vi i sognegården spilleplads til at lade øjnene danse over farveflader og kontraster og danne både harmoniske og dynamiske popsange- Med et orkester af spraymaling, fint tunede pensler og rungende malersprøjt skaber Hesseldahl både effektfulde satser og en samlet klang i malerierne, der kan downloades som billeder på din telefon”, fortæller Flemming Wichmann.

Ferniseringen finder sted lørdag 13. jan. kl. 14-16 og på udstillingens sidste dag lørdag 27. jan. kl. 14-16 er der kunstnersalon og varm cacao ligesom på salonerne i guldalderen.

Læs mere her

Alle er naturligvis velkomne til både ferniseringen og salonen.

Frederik Hesseldahl Foto: Helleruplund Kunstforening

Detaljer

Dato:
13. januar 2018
Tidspunkt:
14:00 - 16:00

Sted

Helleruplund Kunstforening
Sehestedsvej 1
Gentofte, 2900 Danmark
+ Google Maps