Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Invitation til stormøde i Byens Hus

7. november 17:00 - 20:00

Byens Hus skal være Gentoftes nye samlingssted; et borgerhus med højt til loftet, plads til en mangfoldighed af brugere og rum for nye fællesskaber. Et sted, hvor vi skaber sammen. Du kan sætte dit fingeraftryk på fremtiden ved et stormøde torsdag den 7. november kl. 17-20. Alle er velkomne.

Ti borgere og fem politikere i et opgaveudvalg har siden april undersøgt, hvilken styreform og organisering de vil foreslå for Byens Hus i fremtiden. De har arbejdet på mulige økonomiske modeller og på de principper, der skal være fundament for et levende hus med høj udnyttelse af lokaler og fælles adgang.

Den 7. november kl. 17-20 kan du give din feedback på de scenarier, der er i spil til organiseringen af Byens Hus: Opgaveudvalget inviterer til stormøde for alle nuværende og kommende brugere af huset for at fortælle, hvad de er nået frem til i løbet af det sidste halve år – og for at få dit input.

Visionen for huset er fastlagt, men hvem skal stå for den daglige administration og koordinering, og hvem skal sikre, at visionen kommer til at leve?

Mødet foregår i Mødesalen i Byens Hus, Hellerupvej 24.
Tilmeld dig på www.gentofte.dk/byenshus

Sidste frist for tilmelding er den 5. november kl. 12.00.

Visionen
Gentoftes Kommunalbestyrelse har defineret visionen for Byens Hus:
• BYENS HUS skal danne rammen om fællesskaber og gode oplevelser: Her mødes mennesker om fælles interesser på tværs af samfundslag, alder, kultur og religion.
• BYENS HUS skal understøtte borgernes initiativer og virkelyst: Læring og formidling er i fokus til gavn for kommunens borgere i alle aldersgrupper.
• I BYENS HUS tør vi gøre tingene på nye måder: Her skabes og udvikles fællesskaber på tværs af traditionelle skel mellem foreninger, private aktører, borgere, frivillige og kommune.
Læs mere om opgaveudvalget Byens Hus – vi skaber sammen på gentofte.dk/byenshus

 

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
7. november
Tidspunkt:
17:00 - 20:00
Hjemmeside:
https://presscloud.com/csp/vocast/message.csp?KEY=146794022590177

Sted

Byens Hus
Hellerupvej 24
Hellerup, 2900 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier