Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mord på biblioteket

marts 15 19:00 - 21:00

Mød danske Julie Hastrup og Jesper Stein, svenske Elisabeth Norebäck og Emelie Schepp og engelske Daniel Cole, når Hovedbiblioteket varmer op til Krimimessen i Horsens.

Daniel Cole er 33 år. Han er tidligere ambulanceredder og har desuden arbejdet i det britiske redningsbådsberedskab. “Kludedukken” er hans debutroman.

Elisabeth Norebäck er uddannet civilingeniør og bor i Stockholm med sin mand og to børn. “I mit blod” er hendes debutroman.

Julie Hastrup er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har blandt andet arbejdet på TV2/Lorry og Danmarks Radio. Julie bor i København og “Mirakelmanden” er den sjette selvstændige roman i serien om Rebekka Holm.

Emelie Schepp udgav i 2013 sin debutroman “Mærket for livet” på eget forlag, og med et salg på over 40.000 eksemplarer, regnes hun for Sveriges største selvudgiversucces.

Jesper Stein, der er uddannet journalist, debuterede i 2012 med Uro,der indbragte ham Det danske kriminalakademis debutantpris. I 2013 udkom bind to i serien om vicekriminalkommissær Axel Steen, Bye Bye Blackbird. I 2014 fulgte Akrash, og året efter Aisha, som han modtog De Gyldne Laurbær for.

Arrangementet er gratis. Tilmelding her

Detaljer

Dato:
marts 15
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Sted

Gentofte Hovedbibliotek
Ahlmanns alle 6 2900 Danmark + Google Map
Hjemmeside:
www.genbib.dk