Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ny klinik åbner i Hellerup

maj 24 14:00 - 17:00

Eksamens-angst, rygestop og vægttab er blot nogle af de udfordringer, som behandlerparret Beyer og Gleje hjælper mennesker med at overvinde. Efter øget tilgang af klienter rykker de to terapeuter ind i en nyindrettet klinik på Strandvejen, hvor der er plads til ro og fordybelse. Det er den tid på året, hvor den ene eksamen afløser den anden. De studerende skal demonstrere, at de har hørt efter i det forgangne år, og at de kan deres stof. Alene tanken om at skulle sidde ved det grønne klæde
og blive eksamineret eller i en stor sal sammen med andre, mens timerne snegler sig af sted, kan få sveden til at springe frem på mange studerende.

20% plaget af eksamensangst

– Vi ser det også ved medarbejdere med udadvendte funktioner og kundekontakt. En dårlig oplevelse i en situation kan starte en række af angstfremkaldende situationer, der begrænser det enkelte menneske i at udfolde sit potentiale og i værste fald kan invalidere så meget, at en sygemelding er nødvendig, fortæller stressekspert Kim Beyer, der sammen med sin kompagnon Jørgen Gleje bistår mennesker med forskellige blokeringer med at frigøre deres potentiale.

Det kan løses

Behandlingen er tilrettelagt efter det enkelte menneskes behov. Beyer og Gleje anvender både samtaleterapi og hypnose alt efter, hvad deres erfaring tilsiger, at det enkelte menneske har brug for.

– Gennem vores opvækst og liv opbygger vi en række overbevisninger, der begrænser os. Især eksamen kan få ”den berømte klap” til at gå ned, så vi i situationen ikke kan præstere som vi normalt ville kunne gøre. Men det er der råd for, siger Jørgen Gleje og bliver suppleret af Kim Beyer:

– Det er vigtigt at finde frem til årsagen til de indre overbevisninger, der begrænser det enkelte menneske. Ofte kan vi blot gennem samtale og dialog med det enkelte menneske arbejde med frigørelse af sindet, men ellers er hypnose også ofte et effektivt middel i behandlingen. Formålet er at kunne tænke og handle mere frit, så både hverdagens opgaver og særligt krævende situationer som eksamen igen kan løses uden stress eller angst.

Reception i ny klinik

I forbindelse med virksomhedsordninger stiller firmaerne ofte lokaler til rådighed, hvor medarbejderne kan sidde i fred og ro med behandlerne, men nu kan medarbejdere og borgere også komme væk fra arbejdspladsen og hjemmet for at fordybe sig i samtalerne. I takt med den øgede tilgang af klienter, der søger hjælp og sparring til at komme forskellige barrierer til livs, åbner Kim Beyer og Jørgen Gleje nu en klinik på Strandvejen 138B i Hellerup for skabe gode rammer om deres behandlervirksomhed. Der er reception i den nye klinik fredag den 24. maj mellem kl. 14-17, hvor kunder, forretningsforbindelser, naboer og venner af huset er meget velkomne.

Detaljer

Dato:
maj 24
Tidspunkt:
14:00 - 17:00
Hjemmeside:
www.frimedterapi.dk

Sted

Beyer & Gleje
Strandvejen 138B
Hellerup, 2900 Danmark
+ Google Maps