Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

udstilling med fantastiske malerier af Alexei Svetlov

15. september 2018 11:00 - 15:00

Til denne fernisering – holder vi krebsegilde – krebsene er kogt som de bør og skal – og efterfølgende vendt i sprødt grønt – som altid fra HAV i Torvehallerne – og lige så sikkert har Otto Suenson udvalgt vinen vi byder dertil.

Alexei Svetlov blev født i 1964 i Skt. Petersborg, Rusland hvor han allerede 5 år gammel kom på den anerkendte “Childrens Art Studio” ved Hermitage Museet senere studerede han på det russiske kunstakademi “The Imperial Academy of Art” i Skt. Petersborg.

Kunstneren bor i dag i Stockholm.

Alexei Svetlov er døv men det har på ingen måde forhindret ham i udøvelsen af sin kunst. Hans værker er helt unikke, en forunderlig verden med en blanding af en surrealistisk og realistisk verden med klare humoristiske undertoner. Svævende ejendomme holdt oppe af luftskibe, blandet med sporvogne og jernbaner er nogle af hans foretrukne motiver.

Alexei Svetlov er helt sin egen. Han formår at fastholde og udfordre os mens han tager os på en rejse, ind i sit vidunderlige og fantastiske univers fyldt med farver og humor.

Udstillingen slutter søndag den 30 september

 

Detaljer

Dato:
15. september 2018
Tidspunkt:
11:00 - 15:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.knudgrothe.dk/

Sted

Galerie Knud Grothe
Jægersborg Alle 11
Charlottenlund, 2920 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
http://www.knudgrothe.dk/