Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2023/04/05-2023/04/18.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld, Dyssegård

En 49-årig kvinde fra Søborg kom Kl. 19.50 kørende fra Gentofte Skole ad Dyssegårdsvej, da en anden bilist var kommet fra højre sidevej uden at holde tilbage, hvorved den 49.årige kvinde kørte direkte ind i siden på modpartens køretøj, hvorved der sket totalskade på begge køretøjer, der skulle borttransporteres af Falck. Ingen melding om personskade.

Færdselsuheld, Gentofte

I forbindelse med et vognbaneskifte på Helsingørmotorvejen ved Gentofte skete der kl. 18.27 et færdselsuheld mellem en lastbil og en personbil. Den 29-årige udenlandske lastbilchauffør er sigtet for forholdet. Da han lagde sig ud i 1. vognbane påkørte han en 22-årig kvinde fra Helsinge som kom kørende i sin personbil. Den 22-årige kvinde fik skader på sin bil, men ingen meldinger om personskader i forbindelse med påkørslen.

Mistænkeligt forhold, Gentofte

Klokken 19.34 kom en anmeldelse om, at en mand gik rundt med en kniv i området omkring Brogårdsvej. Flere patruljer blev sendt til området, hvor man traf en 30-årig mand, som passede på det signalement, der var givet ved anmeldelsen. Det viste sig imidlertid, at manden ikke var i besiddelse af en kniv og i øvrigt ikke kunne knyttes til hændelsen.

Sigtet for hash, Hellerup

En 22-årig mand fra Valby blev kl 19.50 sigtet for besiddelse af en mindre mængde hash på Philip Heymans Allé i Hellerup.

Spirituskørsel, Gentofte

En 66-årig mand fra Hørsholm blev onsdag kl. 20.31 taget for spirituskørsel på Nybrovej i Gentofte Manden blev kørt til lægen for at få udtaget en blodprøve, så en præcis promille kan fastlås.

Stjal store mængder alkohol, Charlottenlund

En ukendt gerningsmand har tirsdag omkring kl. 09.30 stjålet mellem 20 og 40 flasker gin og whisky fra Meny på Jægersborg Alle.

Tyveri fra personbiler, Gentofte og Charlottenlund

Der er i løbet af formiddagen anmeldt fire tyverier fra personbiler af mærkerne BMW og Mercedes Benz. Alle tyverierne er sket natten til den 12. april. Ingen af bilerne, hvorfra der var stjålet airbags, instrumentbræt og rat, havde synlige opbrudsmærker.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev