Det er ingen hemmelighed, at nogle af verdens dyreste vine kommer fra Bordeaux, men heldigvis behøver du ikke at kigge mod øverste hylde for at få god kvalitet fra det legendariske vindistrikt.

Vi har netop fået en spændende vin hjem fra Côtes de Castillon, som er den bedst kendte satellitkommune til Saint-Émilion. Den smager forrygende godt, og hvis du holder af en tør og fyldig vin med god struktur, ja – så er denne rødvin lige noget for dig.

Château Hyot 2018 Côtes de Castillon

Her får du en klassisk bordeaux, som er tilgængelige for alle. Château Hyot er fremstillet i den reneste tradition fra Bordeaux, uden egetræsfade, hvilket her giver en frugtig vin, der er dejlig drikkemoden netop nu.

Prøv den gerne til sommerens små anretninger med ost og pølse – simpelthen herligt!

Samtidig anbefaler vi dig også at prøve denne anmelderroste vin, som ligeledes kommer fra Bordeaux. Pris og kvalitet er ikke til at tage fejl af – og her er der tale om vaskeægte røverkøb!

Les Voiles l’Atlantique Bordeaux

Her får du en frisk og sprød Sauvignon Blanc. Vinen er svagt grøn i farven, en anelse syrlig og let tør. Den både smager og dufter intenst af hyldeblomst, og det gør den helt perfekt til de lunere temperaturer.

Flaskehalsen.nu: ” Det er helt skørt, at man kan få en hvidvin, der smager så rart til en pris, der er så tilgængelig som her.”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev