Restaurant 40 Tasting

Der findes gode dage, der findes dårlige dage, og så er der de dage, hvor man bliver kaldt både konservativ og kromad på en og samme dag!

Restaurant No. 40 havde besøg af Svend Rasmussen fra Berlingske for en uge siden og Svend gav dem en lidt hård medfart, men de indrømmer også, at det ikke var deres bedste dag.
Restauranten bliver kaldt lidt kedelig og forudsigelige, dette er dog ikke helt sandt. Køkkenets længsel efter sol og blå himmel har gjort at menuen består af mere “klassiske” forårsretter end der normalt er gældende på restauranten.

Svend var ikke særligt begejstret for tartaren og boblerne, men køkkenet er selv meget glade for begge dele. Derfor tilbydes alle, der bestiller tasting menuen i næste uge, en appetizer i form af netop tartar og et glas bobler. Det betyder at tartaren ikke vil være på tasting menuen og derfor i den uge vil blive erstattet af en anden ret. Tilbuddet er gældende fra tirsdag 8. marts til og med lørdag 12. marts.

Har i endnu ikke set anmeldelsen kan den ses
her: Madanmeldelse af Restaurant No. 40

Reservation af bord kan gøres her: Restaurant No. 40

Tilmeld dig vores nyhedsbrev