I slutningen af 2022 blev det meldt ud, at Uno-X ville overtage 57 servicestationer efter Reitan Convenience Danmarks aftale med DCC (Shell) udløb. Nu er Uno-X flyttet ind i Charlottenlund, hvor bilister kan se frem til Uno-X’ gule farve sammen med 7-Eleven. Det sker, da Uno-X har overtaget den tidligere Shell-station på Bernstorffsvej 186 ved Skovshoved Havn i Charlottenlund.

Pressefoto Uno-X i Charlottenlund

Åbningen af den nye Uno-X station markeres med en åbningsdag tirsdag den 14. maj hvor der mellem kl. 15-18 vil være en krones rabat på brændstof. Samtidig vil der være 50% på bilvask 14 dage frem, samt gratis kaffe fra 7-Eleven butikken i forbindelse med bilvask.

Claus Gottlieb, markedsdirektør i Uno-X Mobility, er glad for den nye Uno-X station i Charlottenlund:

“Vores rolle i samfundet er at udvikle og fremme løsninger for fremtidens mobilitet. Derfor vil vi imødekomme alle slags behov, forskellige mennesker har på deres tur fra a til b. Nogle skal bare tanke eller lade og så hurtigt videre. Andre foretrækker en station, hvor de også kan få sig noget mad eller en kaffe. Det er vigtigt for os, at vi kan hjælpe med det hele, så længe det ikke kommer i vejen for en nem og tryg oplevelse. Og jeg kan ikke komme i tanke om en bedre partner end 7-Eleven som jo er lig med lethed.”

Eksisterende kunderelaterede ydelser består
Uno-X bekræfter også, at vaskenøglen stadig kan bruges i vaskehallen, og at Shell Card Erhverv/Q8 Erhvervskort fortsat vil blive accepteret på stationen. På den måde sikres det, at eksisterende serviceydelser stadig kan benyttes og være tilgængelige for kunderne.

“Vi har set frem til at lancere partnerskabet med Uno-X og glæder os til at byde forhåbentlig rigtig mange glade kunder velkommen i vores butik. Vi kan mærke, at kunderne sætter pris på vores service, det store udvalg af drikkevarer, bageri og lækker mad, som er nem at tage med på farten. Vi håber, at det nye enkle brændstof-koncept vil gøre oplevelsen for vores kunder endnu bedre,” siger Jesper Østergaard, administrerende direktør i 7-Eleven Danmark, som er en del af Reitan Retail.

Med udvidelsen af de 57 nye stationer udvider selskabet sit netværk fra 222 stationer til i alt 279 stationer. Dette betydelige skridt fremad positionerer Uno-X som landets næststørste stationskæde. Konverteringerne af de nye stationer blev påbegyndt i starten af januar 2024 og forventes afsluttet før sommeren.

Om Uno-X Mobility og 7-Eleven
Uno-X Mobility, en del af Reitan Retail og med snart 280 stationer, er et af Danmarks førende energiselskaber, som arbejder på at udvikle og fremme løsninger til fremtidens mobilitet. 7-Eleven-kunder kender det brede udvalg af kolde og varme drikke, og i 7-Eleven butikkerne vil der fortsat være friskbagt brød, sandwich og favoritter som hotdog med tre-hjertede dyrevelfærdspølser og frikadeller, som er nemt at tage med på farten. Sammen forener de to mærker kræfterne for at levere enestående kundeoplevelser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev