Gentofte Kommune har ansat tryghedskonsulent Gitte Larsen Dalskov, som i samarbejde med borgere, grundejerforeninger og andre skal gøre det sværere at være indbrudstyv i vores kommune.

I Bernstorff-Jægersborg Grundejerforening har vi mødtes med Gitte, hvor vi har haft en dialog om hvordan vi kan samarbejde for at skabe større tryghed i vores område. 

Tricktyveri, grafik: gentofte kommune

I løbet af kort tid vil der også blive mulighed for at melde sig som tryghedsambassadør i jeres lokale område. Det vender vi tilbage til, men der vil bl.a. blive mulighed for at arrangere lokale rundture, hvor Gitte påpeger svage punkter i forsvaret mod tyveri. Endelig er det planen, at Gitte deltager i vores generalforsamling, hvor vi følger op på kampagnen og det videre arbejde.

I mellemtiden kan vi varmt anbefale, at I melder jer til Nabohjælp som også er et godt værktøj, hvis man er flere i området, som er med www.nabohjaelp.botrygt.dk.

I kan læse mere på www.frifortyveri.gentofte.dk og I er velkommen til at kontakte formand Jesper Holm på 4015 3492, hvis I har interesse i ambassadøropgaven eller forslag i øvrigt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev