Vi har svært ved at få armene ned, da to af vores vine nemlig lige er blev kåret til ”Bedste Julevine” til henholdsvis under og over 100 kroner!

Det er det velansete anmelder-site aov.dk (altomvin.dk), der står for kåringen. De har smagt sig igennem et utal af vine blindt og bedømt dem på en skala op til 6 stjerner, vurderet ud fra pris/kvalitetsforhold.

Jean-Louis Grande Réserve 2019 Côtes-du-Rhône

Saftig og struktureret vin med tydelig smag af røde bær og sorte frugter. Den har samtidigt en lækker koncentreret stil og antydninger af jordbund.

Selvom der ”kun” står Côtes-du-Rhône på etiketten, får du altså superkvalitet til prisen her!

Altomvin.dk – BEDSTE JULEVINE UNDER 100 KRONER 2021 – 6 STJERNER ”Smagsnoter: Engelsk lakrids, brombær, krydderurt/garrique og blomstrede noter. Lækker vin med cremet mundfylde og et limeagtigt, flintet og mineralsk bid med boblende pebernoter. Her er mindelser om de langt dyrere ”cru” vine fra Rhône.”

James Suckling – 91 POINT

Pradorey Reserva 2016 Ribera del Duero

En oplevelse udover det sædvanlige! Saft, kraft og krydderier går her op i en højere enhed – elegant pakket ind i afrundede tanniner. Vinen lagrer i alt i 24 måneder på træfade og for at opnå en god balance, lagrer den yderligere i 28 måneder på flaske, inden den frigives til salg.

Kongevin!

altomvin.dk – BEDSTE JULEVINE OVER 100 KRONER 2021 – 6 STJERNER ”Smagsnoter: Mørk frugt af sprøde brombær, skovbund og svampede noter. Læder, tørv og grøn peber. God garvesyre. Intens og vedholdende med en saltet, mineralsk finish. Stor vin.”

flaskehalsen.nu – 5 STJERNER og 94 POINT Wine Spectator – 93 POINT Gúia Peñin – 93 POINT

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev