Julen nærmer sig med hastige skridt, og det betyder selvfølgelig masser af julefilm og julehygge i Gentofte Kino.

Vi glæder os især til at byde velkommen til instruktør og skuespiller Paprika Steen, når vi viser hendes julefilm fra 2018, Den tid på året. Hun får følgeskab af manuskriptforfatter Jakob Weis, som vandt en Bodil for bedste manuskript for netop Den tid på året

Og så er er det i morgen, vi får besøg af Søren Kragh-Jacobsen og Mia Lyhne, som sammen introducerer det festlige familiedrama Lille sommerfugl – du kan stadig nå at få billetter.

Den kommende weekend står på eventyr for hele familien, når vi har forpremiere på animationsfilmen CROODS – en ny tid. Alle børn får gratis popcorn og aktivitetsark med sjove motiver fra filmen. Så mangler du en adventsgave til de yngste, er her en oplagt mulighed ? ?

Vi ses i Gentofte Kino

Julefilm med besøg & vinsmagning

Den tid på året, grafik: Gentofte Kino

Mød instruktør og skuespiller Paprika Steen, som sammen med manuskriptforfatter Jakob Weis introducerer julefilmen Den tid på året.

Kom i julestemning med Paprika Steens julekomedie Den tid på året. Filmen introduceres denne aften af Paprika Steen selv og manuskriptforfatter Jakob Weis. 

Inden filmen serverer vi to glas rødvin i samarbejde med American Wine – et glas, som kan serveres til flæskesteg og et glas, der passer til and. 

Køb billetter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev