Kender du de herlige hvidvine fra Vinho Verde?

Vinho Verde betyder “grøn vin”, og navnet refererer til, at områdets fundament først og fremmest er friske, lette hvidvine. Det giver rigtig god mening, da området ligger i det vestlige Portugal grænsende op til Atlanterhavet. Den kølige brise giver mulighed for at lave netop hvidvin af frisk og let karakter.

Vi har hjembragt to forrygende vine fra Vinho Verde, og de smager rent ud sagt af sol og sommer!

Luz 2021 Vinho Verde

Forkæl dig selv og dine gæster med den superfriske og lækre Vinho Verde. Få ting er mere sommerlige, og den smager simpelthen herlig.

Let, forfriskende og frugtig med et strejf af bitterhed. Det er en skøn vin, men med et pift af naturlige perler, som kendetegner en god Vinho Verde.

Tordo Alvarinho 2021 Vinho Verde

Her får du en hvidvin fuld af karakter: citrongrøn farve og indbydende aroma af frisk grapefrugt og ananas. Smagen er fyldig med en sprød og fyldig smag.

Vinho Verde smager utrolig godt til fisk og skaldyr – prøv denne herlige specialitet, der har en let perlende konsistens.

Som om det ikke skulle være nok, så har vi også fundet en toptunet hvidvin fra Beaujolais til dig! Det er ingen hemmelighed at priserne i Bourgogne er eksploderet, og derfor har vi kigget mod Beaujolais, i jagten på at finde en Chardonnay i superkvalitet og til rimelige penge. Det får du her: Vinen er lavet på gamle vinstokke og takket være den unikke jordbund, der har sit helt eget, lokale udtryk, får du her en helt fantastisk hvidvin.

Beaujolais Blanc 2019 Vieilles Vignes

Duften er elegant og aromatisk af især hvide blomster og pæon. Smagen er frisk, fyldig og delikat. Igen er det hvide blomster, der fornemmes, samt strejf af pære. Der er en rigtig god intensitet i vinen, som også er flot afbalanceret af silkebløde tanniner.

Drik gerne vinen ved cirka 8-10 grader af de store glas. Perfekt til ovnbagt fisk!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev