Skal du have anskaffet dig et nyt bord, som kan pryde din sofastue, og er du gået i gang med at undersøge, hvilke typer af borde der findes på markedet? Der er et væld af forskellige slags, du kan vælge imellem, og det er både fedt med et stort udvalg samtidig med, at det kan være svært at finde ud af, hvad man skal ende med at tage med hjem til stuen. Noget af det, du kan bruge til at afgrænse din søgning er at overveje, hvilken type materiale, dit bord skal bestå af.

Invitér den levende natur indenfor

Et materiale, som passer godt ind i den nordiske stil, og som vil komplimentere en stilren og lys stue, er træ. Et sofabord i træmateriale bringer oplevelsen af natur ind i dit hjem, og det giver samtidig en rolig stemning. Køb et nyt sofabord til din stue og overvej i den forbindelse, om du vil gå med det naturlige træmateriale.

Vælg det fine marmorbord

Anderledes end træmaterialet er marmorbordet, som skaber en mere eksklusiv stemning til dit hjem. Du kan både få et ægte marmorbord, men det er også muligt at vælge et materiale, som efterligner marmor, men som er mere prisvenligt og mindre tungt. Marmorbordet passer godt ind i en lys, moderne stue, som generelt er pæn og nydelig. Det gør ikke noget, at væggene er beige eller cremefarvede, og generelt går bordet godt sammen med et hjem, der er stilrent.

Gå den mere funktionelle vej

Hvor træ og marmor kan være svært at rengøre, er det nemmere at holde et glasbord rent. Det er væsentligt mindre krævende at vedligeholde et glasbord, og du behøver ikke gå ned på stil, selvom det er det materiale, du går med. Der findes masser af borde med en glasoverflade, som skaber en fornemmelse af stil og luksus.

Et sofabord i træmateriale bringer oplevelsen af natur ind i dit hjem. PR-foto

                        

Tilmeld dig vores nyhedsbrev