Gentofte Logo

To særlige søndage

Sulten kan stilles i husets restaurant der, i anledning af Halloween, har søndagsåbent for både a la carte og en lækker 2-retters Halloween-inspireret menu. Nyd en forret med pocheret ising med syltede & bagte græskar og som hovedret er oksefilet med græskarpuré, sauteret savoykål & dampede porrer.
To særlige søndage

Nyt fra Lars Bjørn Vinimport

Nyt fra Lars Bjørn Vinimport
NYHED på vej fra Provence - Mesterinstruktørens vingård MAS des NFERMIERES - Magisk Riesling fra N.Y. State

Klimadata giver fast grund under fødderne i byggeriet

Klimadata giver fast grund under fødderne i byggeriet28.10.2021 08:09:31 | DMI Danmarks Meteorologiske Institut
Klimadata giver fast grund under fødderne i byggeriet

Nyt forsøg: Parkér bilen og kør videre i lokaltoget

Nyt forsøg: Parkér bilen og kør videre i lokaltoget
Parkér-og-rejs er et nyt tilbud til de pendlere på Sjælland, som gerne vil skifte køkørsel, trafikpropper og p-afgifter ud med at tage bilen eller cyklen til stationen, parkere der og så køre videre med lokaltoget. Parker og rejs, hedder konceptet, som kendes flere steder i udlandet, men som endnu ikke udbredt i Danmark. Movia tester i samarbejde med fire kommuner, to regioner og Lokaltog, hvad der skal til for at få flere til at benytte parkér-og-rejs herhjemme.

3 X Brunello di Montalcino 2016

Producenter, vinhandlere og anmeldere, står i kø for at rose årgang 2016 til skyerne, og nogle er slet ikke i tvivl om, at det er den bedste årgang nogensinde i Toscana. Det er ret vildt. Især taget i betragtning af at årgangen følger i sporene af 2015, som også er blevet enormt lovprist. Begge årgange er helt usædvanlige og de har da også fået de maksimale fem stjerner fra det lokale konsortium. Alligevel er de meget forskellige. Det er som om årgang 2016 har et ekstra gear, og tanninerne og strukturen i vinene er helt exceptionelle.
3 X Brunello di Montalcino 2016

Politirapporten for Gentofte Kommune i tidsrummet 2021-10-13 til 2021-10-26

Politirapporten for Gentofte Kommune i tidsrummet 2021-10-13 til 2021-10-26
Flere valgplakater er søndag eftermiddag mellem klokken 13.40 og 17.00 blevet stjålet, efter de var blevet sat op langs Øregårds Allé. Tyveriet blev anmeldt mandag formiddag klokken 11.07.

Nyheder fra Nancke Jagtliv

I mange år havde NIELS VAN ROOYEN sin daglige gang i Londons absolutte centrum, Mayfair. Nærmere betegnet på Bruton Street hvor han iscenesatte Holland & Holland's hele tøj og accessories kollektion. Det gjorde han i årtier indtil selskabet omstrukturerede og Van Rooyen bestemte sig for, at etablere sin egen kollektion. Nancke Jagtliv solgte Holland & Holland tøj med succes indtil da, så hvorfor ikke købe hele den første kollektion. Det gjorde vi og resten er nu historie, kollektionen blev en succes og er nu er den blevet meget større.
Nyheder fra Nancke Jagtliv
facebook