Efteråret og jagtdagene tordner afsted og vi er glade for at kunne præsentere dig for en masse nye varer. Nogle har du sikkert mere brug for end andre, det ved vi godt. Om det er beklædning,, fodtøj, optik, våben eller ammunition, så er hylderne fyldte. Velkommentil at komme forbi og se med fingrene.
NYE KVALITETSVARER CORNELIUS LONDON
Link
I mange år havde NIELS VAN ROOYEN sin daglige gang i Londons absolutte centrum, Mayfair. Nærmere betegnet på Bruton Street hvor han iscenesatte Holland & Holland’s hele tøj og accessories kollektion. Det gjorde han i årtier indtil selskabet omstrukturerede og Van Rooyen bestemte sig for, at etablere sin egen kollektion. Nancke Jagtliv solgte Holland & Holland tøj med succes indtil da, så hvorfor ikke købe hele den første kollektion. Det gjorde vi og resten er nu historie, kollektionen blev en succes og er nu er den blevet meget større.
Se det hele i nedenstående link, eller, endnu bedre, kom forbi butikken og få dit eget katalog.
TRYK FOR AT SE DET NYE KATALOG Link
Link
SMÅTINGSAFDELINGEN GAVER
Link BRYGGET PÅ BLOD FRA RÅVILDT
Der findes mange bitre på markedet og alle er spundet lidt over de samme læste. Det kan man ikke sige om den vi har fået produceret af Henrik Brinks. Den er brygget på bla. blodet fra råvildt. Tør du ? KOm forbi og smag.
Link
HOS OS KAN MAN LET BLIVE FORSTOKKET
Vi har mange forskellige slags skydestokke på lager altid. Men du vidste måske ikke, at vi også har et større udvalg af spadserstokke. Ikke kun kan de være gavnlige hvis du skal bruge stok selvfølgelig, men de kan også pynte i paraplystativet. Eller måske bare til at ligge i jagtstuen for, at understrege at passionen rækker langt ud over almindelighederne.
Link
EN RÆV BAG ØRET ?
Måske er det ikke den mest passende pen til den næste forretingsaftale, eller måske er den ? Kuglepenne skåret i træ med dyremotiver er ihvertfald ikke noget man ser hver dag.
PURDEY MANGE NYE VARER
Link
Vi har heldigvis fået rigtig meget fint tøj fra Purdey på hylderne og der er også mere på vej. Forsyningslinierne er udsat for pres i øjeblikket, men vi er heldigvis ikke så hårdt ramt.
ER DU LÆSEHEST MANGE NYHEDER
LinkLink
Køkkenchef på Kong Hans Kælder, Mark Lundgaard, har jagt som sin helt store passion og derigennem udnyttelse af det vildt, man som jæger er så heldig at få med hjem. Bogen er skrevet til jægere og andre med let adgang til vildtkød, men ambitionen er ikke mindst, at den kan være med til at bane vejen for, at endnu flere også almindelige forbrugere får lyst til at spise vildt. Igennem de seneste par år har Mark eksperimenteret med at lave vildtretter i øjenhøjde til både jagtarrangementer og i privaten for at vise, hvor skøn en spise vildt kan være med den rette tilberedning, og at den kan inkorporeres i en travl hverdag. Det har været en stor succes.
Kom forbi og se denne og mange af de andre bognyheder vi har i øjeblikket.
HUSK DEN EVIGT GODE GAVE
Link
Med et gavekort til Nancke Jagtliv er du sikker på at ramme plet, når du er på gavejagt. Det er nemlig ikke altid let at finde den helt rigtige ting til en kræsen jæger eller et ditto friluftsmenneske.
Du kan kan købe vores gavekort i butikken og på webshoppen. Gavekortet kan kun anvendes i vores fysiske butik. Passer de beløb du ser i webshoppen ikke til dig eller vil du have det pakket på en bestemt måde, så skal du bare henvende dig på info@jagtliv.dk, så finder vi en løsning til dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev