Gentofte Logo

Springtime !!

Faith Copeland udstiller forårs billeder i STRANDLUND Restauant charlottenlund
Springtime !!

VILDT G&T-TILBUD!

VILDT G&T-TILBUD!
Her har du muligheden for at lave et decideret røverkøb! Drik som en sand brite med dette vilde Gin & Tonic-tilbud! Vi har sammensat en lækker gin fra London sammen med fire sprøde engelske tonics.

Amagerværkets Blok 4 får stribevis af priser og anerkendelser

Torsdag den 23. marts afgøres det, om Amagerværkets Blok 4 vinder endnu en pris for sit unikke design. Belysningen af bygningen er sammen med tre andre projekter nomineret til Den Danske Lyspris, der uddeles af Dansk Center for Lys. Det spektakulære lys er udviklet af Gottlieb Paludan Architects i samarbejde med lysdesignerne fra Speirs Major i London. Men både arkitekterne og HOFOR har allerede meget at glæde sig over.
Amagerværkets Blok 4 får stribevis af priser og anerkendelser

Politirapporten for Gentofte Kommune, 2023-03-13 til 2023-03-21

Politirapporten for Gentofte Kommune, 2023-03-13 til 2023-03-21
Et cigaretskod i en skraldespand var torsdag eftermiddag ved 14-tiden årsag til, at politi og brandvæsen rykkede ud til Hema Surer på Sauntesvej. Brandvæsenet fik hurtigt bugt med ilden, og ingen personer kom til skade ved branden.

FORÅRETS PROGRAM PÅ ORDRUPGAARD

Foråret bliver begivenhedsrigt på Ordrupgaard med to kommende udstillinger og en ny installation i kunstparken. Udstillingen, Underfundige underverdener. Gauguin og Lilja, der åbner på fredag, d. 24. marts vises i tre intime sale i Zaha Hadids bygning, mens Veronica Hodges indvier parkens nyrenoverede drivhus med en eventyrlig totalinstallation d. 19. april. Knapt en måned senere, d. 17.
FORÅRETS PROGRAM PÅ ORDRUPGAARD

Kom til mindfulnessgudstjeneste i morgen

Kom til mindfulnessgudstjeneste i morgen
Aftens tema: ånd og åndedrætBevidsthed om åndedrættet forankrer dig i nuet. Når du trækker vejret gennem næsen, bliver du beroliget, og samtidig fornyer du livet i hvert øjeblik, du trækker vejret.Så enkelt. Så smukt.Vi skal mærke vores livgivende åndedræt, og vi skal synge sammen- trække vejret i takt.Og vi skal være opmærksomme på Guds ånde og nærvær, Helligånden, der hjælper dig med at forstå sandhed og kærlighed.

Spielberg og Oscar-vinder i Gentofte Kino 

Denne uge er der endelig premiere på Steven Spielbergs selvbiografiske storfilm The Fabelmans. En smuk og fantastisk velspillet opvækstskildring om kærlighed, familiehemmeligheder og filmens magiske verden. Efter at have vundet hele syv Oscar-priser har efterspørgslen været stor for igen at vise Everything Everywhere All At Once på det store lærred.
Spielberg og Oscar-vinder i Gentofte Kino 
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet