Gentofte Logo

Har du en delle for meget?

Det er meget normalt, at der med årene kommer lidt for meget fedt på kroppen. Man kan komme langt med motion og slankekure, men det er ikke sikkert man kan komme hele vejen. Her kan en fedtfrysning være en god hjælp som supplement til en sund livsstil. Cool Wave Clinic er her i foråret flyttet fra Brøndby til Gentofte, nærmere bestemt Snogegårdsvej 87, hvor den fortsætter i nye rammer med kosmetiske behandlinger, dvs. fedtfrysning med CoolTech® og Storz® AWT samt Ayurvediske massager.
Har du en delle for meget?

Undgå eksamensangst

Undgå eksamensangst
Flere har med stor succes brugt hypnoterapi før deres vigtige eksamen.

Fokus på fartsyndere

For høj hastighed er fortsat et problem på de danske veje, hvor højere fart er lig med højere risiko. For høj fart er en medvirkende faktor i 4 ud af 10 dødsulykker i trafikken. Størstedelen af landets politikredse har til og med søndag den 30. april 2023 intensiveret fokus på hastighedsovertrædelser.
Fokus på fartsyndere

Sommerkoncerter med åbent tag 

Sommerkoncerter med åbent tag 
Sommerkoncerter i sommerteatretVi går den lyse tid i møde. Det betyder sommerkoncerter på Bellevue Teatret, hvor vi åbner taget, hvis vejret er med os.Vi har netop tilføjet Annas Sang Bogkoncert med oplæsning af Sofie Gråbøl og livemusik med Frederikke Vedel og Benjamin Koppel Quartet.Familiekrøniken bygger på Benjamin Koppels grandtante Annas næsten 100-årige liv. Den har rørt folk over hele landet og gjort bogen til en bestseller.

Politirapporten fra 2023-04-17

Klokken 17.15 ringede en borger og fortalte, at syv drenge var kravlet op på taget ved en fritidsklub ved Ordrup Skole. Borgeren havde forsøgt at få drengene til at komme ned, men uden held. En patrulje kørte til stedet, men drengene var ikke at se, hverken på taget eller i området omkring fritidsklubben.
Politirapporten fra 2023-04-17

Nyt program og perfekt biografvejr i gentofte kino 

Nyt program og perfekt biografvejr i gentofte kino 
Ugen er desuden fyldt med formidable særarrangementer. Vi starter med en helt udsolgt visning med instruktørbesøg af Viften mandag aften. Onsdag er der forpremiere på Living med en fantastisk Bill Nighy i hovedrollen, fredagen fejres med The Big Lebowski (med White Russians tilgængelige i cafèen), og torsdagen byder på en nu helt udsolgt visning af Nordkaperen i det Indiske Ocean med Lis Sørensen i Minikoncert.

Varsling af oversvømmelser oprustes

25.4.2023 10:48:20 | DMI – Danmarks Meteorologiske Institut Regeringen og partierne bag finansloven for 2023 har besluttet at afsætte 189,6 millioner kroner til et varslingssystem for oversvømmelser. DMI er nu sammen med andre myndigheder i gang med at opbygge kapacitet til den nye opgave med trinvise tiltag. Den samlede løsning ventes klar i 2026. Oversvømmelser kan være alvorlige, det så vi f.eks.
Varsling af oversvømmelser oprustes
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet