Gentofte Logo

Stjerner til Fliserensning.dk

Fliserensning .dk har en topscoring på Trustpilot. Firmaet har da også over 15 års erfaring med rensning og behandling af ikke blot ‘havens gulv’, men også tag og facader. Deres vogne kører i hele Nordsjælland.
Stjerner til Fliserensning.dk

Forårsråd til huden fra Thorbjörg

Forårsråd til huden fra Thorbjörg
Thorbjörg Hafsteinsdóttir er en super interessant kvinde! Hun er uddannet sygeplejerske, ernæringsterapeut, life-coach og yogalærer. Og så er hun forfatter til hele 7 bøger om sundhed, vitalitet og ernæring og udbyder kurser, foredrag og workshops, ligesom hun tilbyder skræddersyede individuelle konsultationer, medvirker i tv-programmer og meget meget andet. Hendes mål er først og fremmest at kunne inspirere mennesker, især kvinder, og give dem værktøjer og rådgivning til at få det optimalt godt og blive den bedste og sundeste udgave af sig selv.

Hvad er det nu, en SKP laver?

Vi fik på redaktionen et dybere indblik i, hvad det egentlig er, en såkaldt "SKP" (støtte-kontakt-person) laver, da tidligere sygeplejerske og nu psykoterapeut Susanne vom Brauke sendte os lidt om, hvad det er, hun har med at gøre i sin rolle som SKP - en rolle hun udfylder, når hun ikke passer sin egen terapeutvirksomhed "Samtaler i det fri". Det vil vi gerne dele!
Hvad er det nu, en SKP laver?

Særlig politiindsats denne uge

Særlig politiindsats denne uge
I denne uge sætter Politiet og Rådet for Sikker Trafik særlig fokus på trafikanter, der kører over for rødt lys. Undersøgelser viser nemlig, at selvom der er mange, der respekterer det røde lys, er der desværre også alt for mange, der risikerer både eget og andres liv og førlighed ved lige at smutte over for rødt lys. Disse mange tæller ikke alene billister, motorcyklister og knallertførere, men også cyklister.

Få tilsendt Byportalens nyhedsbrev

Byportalen udsender et nyhedsbrev 1-2 gange om ugen med en række spændende lokale nyheder fra vores partnere i Gentofte. Hvis du ikke allerede er tilmeldt, så kan du blive det her.
Få tilsendt Byportalens nyhedsbrev

Interessant underholdning for små og store

Interessant underholdning for små og store
Ved du ikke lige, hvad I dog skal lave med ungerne i weekenden? Så husk, at der på Experimentarium altid sker noget spændende, sjovt, udfordrende og underholdende - for både unge og ældre! Her finder du masser af udstillinger, science-shows, værksteder og demonstrationer dagen lang. 

Du kan nå det endnu!

Holte Vinlager i Gentofte har lige nu et restsalg af en fantastisk og smagfuld premium rom. Den er sat gevaldigt ned i pris - fra 329,00 kr. til 199,00 kr.! Dette giver også alle os, der elsker en god mørk rom, men som måske ikke kan betale mange hundrede kroner for en sådan, mulighed for at få en helt særlig kvalitetsrom i barskabet!
Du kan nå det endnu!
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet