Gentofte Logo

To vindere af Vi ta’r ansvar-pris 2023

For første gang har Gentofte Kommune kåret to vindere af Vi ta'r ansvar-prisen. Både Sterillab A/S og Rygaards Skole er dermed årets Vi ta'r ansvar-virksomheder i Gentofte Kommune. Alle 53 virksomheder, der i år har været en del af Gentofte Kommunes Vi ta'r ansvar-ordning, har gjort en stor indsats for at hjælpe ledige i job, fx igennem fleksjob, lønnede timer eller job med løntilskud.
To vindere af Vi ta’r ansvar-pris 2023

Julekoncert med Virumkoret

Julekoncert med Virumkoret
Torsdag den 7. december kl. 19.30 kan du høre Virumkorets julekoncert i Jægersborg Kirke. Koret synger både danske julesange og engelske Christmas Carols samt et større uddrag af Händels ”Messias”.

Foredrag: Et juleeventyr - en bog bliver til

Charles Dickens skrev klassikeren Et juleeventyr i løbet af seks uger i efteråret 1843, og den blev udgivet lige op til jul samme år. Allerede juleaften var det første oplag udsolgt. Denne aften fortæller Lise Lotte Frederiksen, cand.mag. i dansk, engelsk og teatervidenskab, historien om, hvordan bogen blev til.
Foredrag: Et juleeventyr - en bog bliver til

Vandreture i december

Vandreture i december
Gentoftes afdeling af Dansk Vandrelaug har planlagt flere ture i december, bl.a. til Bernstorffs slotshave, som byder på julegløgg.

Ny udstilling hos Knud Grothe: Humorisme

Alt for ofte skal man have de store alvorsbriller på, når man nærmer sig et kunstværk. Andægtigt synker man lidt ned i knæende og føler man skal til eksamen. Ikke hos Galerie Knud Grothes nye udstilling, HUMORISME, som kan opleves frem til fredag den 22. december.
Ny udstilling hos Knud Grothe: Humorisme

Forpremiere: Bedre tider

Forpremiere: Bedre tider
Gentofte Kino får besøg af filmens instruktør samt en række af de formidable skuespillere til en samtale om arbejdet med filmen fra scenen. Kom til forpremiere på Bedre tider og mød filmens instruktør Milad Schwartz Avaz samt skuespillere Lars Brygmann, Sebastian Jessen, Andreas Jessen og Ari Alexander.

Eventyrligt julebord på Ordrupgaard

Papirkunstneren Veronica Hodges har skabt et magisk juleunivers i herskabshjemmets smukke stuer på Ordrupgaard. I spisestuen stråler et eventyrligt julebord, hvor der er dækket op til julefest med stifterparret Henny og Wilhelm Hansens smukke service og blomstrende grene.
Eventyrligt julebord på Ordrupgaard

Hvor meget fylder skærmen i jeres familie?

Hvor meget fylder skærmen i jeres familie?
Hvor meget fylder skærmen i jeres familie? Hvor lang tid tilbringer dine børn foran skærmen - og hvor meget er du egentlig selv på?

Dobbelt så meget plads

Så er House of Pilates flyttet til dobbelt så meget plads på Ordrupvej 55A! Her er der i første omgang to sale, hvor man kommer til at tilbyde masser af Reformer-hold og - som noget nyt - også Pilates Matwork, Yoga, Åndedrætstræning og mange andet, som rimer på Pilates og god bevægelse.
Dobbelt så meget plads

Naturlig sødme til den søde juletid

Naturlig sødme til den søde juletid
Den søde juletid er over os, vi hygger og nyder julegodter og lækkerier og sådan skal det også være. For nogen af os kan fristelserne dog blive ret udfordrende og ja... ligefrem farlige! Vi kan ikke tåle for meget af det gode. Her får du et overblik over skønne naturlige alternativer til sukker for dig, som ønsker at reducere, minimere eller helt undgå tilsat sukker i din hverdag. 

Et pusterum fra julens stress

Julen nærmer sig, og i Dronning Louises Tehus betyder det julepyntede stuer og sæsonbetonet Afternoon Tea. Nu dufter huset af jul og jule-te, når de byder julen velkommen i de romantiske saloner. I Chayas to butikker i Gentofte og Lyngby er der altid mulighed for at smage en varm kop te og få råd og vejledning af personalet. Og selvfølgelig få pakket dine gaver fint ind.
Et pusterum fra julens stress
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet