Julen nærmer sig, og i Dronning Louises Tehus betyder det julepyntede stuer og sæsonbetonet Afternoon Tea. Nu dufter huset af jul og jule-te, når de byder julen velkommen i de romantiske saloner.

Forkæl dig selv, og dem du holder af, med et pusterum fra julens stress ved at besøge Dronning Louises Tehus midt i de smukkeste omgivelser.

Fra du træder ind i det stråtækte hus, vil du dufte Chayas juleteer, der damper fra de forsølvede tepotter. Menuen byder fortsat på Afternoon Tea på engelsk traditionel vis, hvor et glas bobler efterfølges af et udvalg af Chayas teer, fingersandwich, scones og små kager. Bestil bord her.

På menuen finder du desuden deres 3 forskellige juleteer samt Valrhona kakao, gløgg, Chayas chai latte samt Sparkling Tea – alt sammen til at lune dig på. De 3 økologiske juleteer indeholder bl.a. orange, kanel, vanille og mandel – den perfekte kombination af det friske, krydrede og søde. Læs mere om teerne her.

I Chayas to butikker i Gentofte og Lyngby er der altid mulighed for at smage en varm kop te og få råd og vejledning af personalet. Og selvfølgelig få pakket dine gaver fint ind. I butikkerne finder du udover te et stort udvalg af te-udstyr, delikatesser og gaver. Du har også mulighed for at købe gavekort – både i butikkerne og i webshoppen. Se mere om butikkerne her.

Foto: Chaya

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev