gentofte-140

Tag temperaturen på foreningens bestyrelse og fyr op under bestyrelsesarbejdet!

Du får mulighed for at reflektere over praksis i din egen forening samt redskaber til at afklare og fordele bestyrelsesmedlemmernes roller, opgaver og ansvar.

Invitation til 2-års fødselsdag & fællespisning

Bor du alene og synes du, at det kunne være hyggeligt at spise sammen med andre, så kom til vores næste arrangement, hvor vi fejrer Spiseselskabets 2-års fødselsdag. Det koster 100 kr. at deltage. 

MERE Lys

MERE LYS er et lærings- og kunstprojekt om lys, som 750 børn fra Skovshoved Skole, Munkegårdsskoen og Tjørnegårdsskolen har udviklet sammen med kunstner og designer Rune Fjord siden skoleårets start

Grøn Dag i Gentofte

Kom til Byens Hus på Hellerupvej og få orm til din kompost, når der d. 28.april holdes Grøn Dag. Der er grøn underholdning. Læs mere.

MANON i Gentofte Kino

Dette er en "Manon", som klart appellerer på tværs af spektret til elskere af opera, film, Broadway shows og smukke folk med smukke stemmer! blev der skrevet

Fredagsbar med DJ GREY (aka Morten Brask)

Start din weekend med bobler, snacks og sprøde toner fra DJ GREY (aka Morten Brask)

”Diamantjægeren – en rå verden i glimt” af Katerina Pitzner

Under dette foredrag kommer man ind bag facaden i den ellers lukkede diamantbranche. Fortællinger fra den internationale diamantscene med imponerende fakta og utrolige historier.

Rudolf Steiner skolen i Gentofte har lav dækning for vaccinationer mod mæslinger

I Sundhedsstyrelsens årsrapport om børnevaccinationsprogrammet er vist dækningen pr. kommune. Den viser at Rudolf Steiner skolen i Gentofte har en lav dækning (55-78%)

Forebyg de farlige bid

Der kommer ikke alene flere flåter i naturen - de bærer også på nye alvorlige sygdomme. Det handler derfor om at beskytte sig, når man går i det høje græs. Det kan du f.eks. gøre med tøj, der har et "insect shield", og endnu bedre ved at bruge et af de midler, som du smører på huden

Tusindvis af skolepatruljeelever fejres

Selv om det blæser, er koldt, eller det står ned i stænger med rekordstore mængder regn, så står skolepatruljerne morgen efter morgen ved skolevejene og hjælper de yngste elever sikkert og trygt over vejen.

Politirapport for Gentofte i tidsrummet 2019/04/10-2019/04/23

En gruppe piger overfaldt mandag eftermiddag klokken 16.19 en 18-årig pige og en 20-årig mand, som arbejdede i en bod på Bakken. Pigerne slog og rev de to medarbejdere i håret, inden de forsvandt fra stedet

Åbne døre kunst - Gentofte 2019

Denne event skal ses som en mulighed for at skabe dialog og kontakt mellem kunstnerne og publikum samt købe værker direkte fra dem.
facebook 
MailPoet