Kom til forpremiere og premiere på den franske film Udenfor sæsonen, der handler om at genopleve kærligheden fra ens ungdom.

Pressefoto Gentofte Kino

Nu på lørdag den 31. august kl. 20.30 byder Gentofte Kino på en helt særlig biografvisning! De har fået lov til at låne Charlottenlund Strand til en GRATIS visning af Steven Spielbergs Dødens gab! Visningen er gratis, men de har sat et begrænset antal billetter til salg, hvor man er sikret en plads og får en klapstol, man kan tage med hjem bagefter.

Du kan stadig nyde de storslåede naturbilleder i den franske filmperle Ad ukendte stier, hvor vandreture og livets storhed går op i en højere enhed. Hvis du endnu ikke har set Mørkeland – den spændende opfølger til Kongekabale, kan du opleve det forrygende skuespillerhold og den vildt spændende filmfortælling i biografen nu.

Lidt tidligere på lørdag har de også en forrygende biografkoncert med André Rieu, der hylder kærligheden i Power of Love kl. 16.00.

Print ugens program
Se alle forestillinger

 

KOM TIL GRATIS VISNING PÅ STRANDEN!

Dødens gab – på Charlottenlund strand

Se filmen, der skabte skræk for stranden – på stranden!
Nu på lørdag den 31. august byder de på en helt særlig visning – dog ikke i Gentofte Kino! De viser Spielberg-klassikeren Dødens gab på Charlottenlund strand.

Visningen er gratis, og man kan bare møde op – det kræver ingen billet. De har dog et begrænset område til salg med pladser til 100 kr pr. billet – inklusive klapstol, som du kan tage med hjem efter visningen.

Venligst bemærk, at vi har taget udgangspunkt i salens rækker kun for at muliggøre billetkøb. Til visningen på Charlottenlund strand vil de bedste pladser være på de forreste rækker.
En ægte sommerklassiker i de helt rette omgivelser!

Feriestemningen i en lille badeby bliver spoleret af en hvidhaj, der pludseligt angriber. En indædt kamp indledes af myndighederne. Steven Spielbergs hitchcock’ske haj-thriller gjorde Spielberg til kongen af Hollywood i en alder af 28, da den indspillede over de magiske 100 mio. dollars og indvarslede Hollywoods nye blockbuster-æra. Og gjorde alle uopretteligt bange for stranden!
Lørdag d. 31. august kl. 20.30

Find billetter med stol her:
Køb billetter her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev