Kom og vær med til den årlige begivenhed World Cleanup Day den 22. september, hvor mennesker over hele verden samles og går til kamp mod affald i byerne og i naturen.

Pressefoto World Cleanup Day 2024

Sidste år blev der på verdensplan samlet 219.000 ton affald, og i Gentofte samlede 260 affaldshelte over 300 kg affald på kun 3 timer. I år gentager vi succesen og bruger 3 timer på at fjerne affald fra Gentoftes gadebillede.

Gentofte Kommune har gjort os umage med at planlægge en hyggelig dag, og sørger for, at du får det nødvendige indsamlingsudstyr, som gør indsamlingen både nem og hygiejnisk.

På tre af indsamlingsstederne tager de en skraldebil med, som du kan gå på opdagelse i, og møde deres skraldemænd fra City Container.

Har du lyst til at være med til at gøre en forskel for vores smukke kommune, så mød op søndag den 22. september 2024 kl. 10-13 på et af de otte mødesteder, som er listet nedenfor.

Du er velkommen til at komme forbi, når det passer dig, og du vælger selv, om du vil deltage alle tre timer eller bare en halv time. Alle bidrag tæller.

Mødesteder

Medarrangører: Gentofte Kommune, Danmarks Naturfredningsforening Gentofte, Vangedes Venner, Kongelig Dansk Yachtklub, Dyssegård Bibliotek, Jægersborg Bibliotek, Skovshoved Havn og City Container.

Tilmeld dig eventuelt begivenheden på Facebook.

Læs her. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev