Efter lang tid med restriktioner og begrænsninger, kan vi med glæde meddele, at vi d. 15. maj slår dørene op for endnu en vidunderlig sæson i Dronning Louises Tehus. Vi sætter pris på, at mange har taget godt imod vores to-go muligheder og støttet op om det skønne tehus det sidste års tid, men vi må dog indrømme, at vi ser meget frem til endelig at kunne byde jer på Chayas Morning Tea, den engelske klassiker Afternoon Tea, tapas og andet godt, som vi plejer. Sæsonen byder på nye spændende tiltag, som vi har glædet os til at præsentere.

Vi har i år valgt at holde tehuset åben alle ugens dage, og vi har glædet os til at dele vores nye initiativer samt løbende events. Åbningstiderne samt koncept vil være:

Mandag – torsdag kl. 10-17 – åben for to-go. Læs mere her.

Onsdag & torsdag kl. 18-22 – åben for tapas (og musik). Læs mere her . Første tapas aften er d. 02.06

Fredag – søndag kl. 10-17 – åben for Morning Tea, Afternoon Tea & andet godt. Læs mere her.

Vi håber, at de nye åbningstider vil medvirke, at flere vil have mulighed for at besøge Tehuset, hvor vi samtidig vil være i stand til at give alle den ro og luft, som er nødvendig. Vi følger naturligvis alle myndighedernes anvisninger og retningslinjer, og vi sørger for, at al servering foregår på den mest forsvarlige og hensigtsmæssige måde – med hygiejnen i top.

Du kan finde mere information på vores hjemmeside , hvor du også kan booke bord , se vores menukort og se øvrige tiltag for sæsonen.
Vi glæder os til at se dig!

På gensyn.

Events 2021
Vi har for sæsonen 2021 linet op med en række særlige begivenheder, der passer til enhver te-elsker. Vores events byder på godt til både hovedet, kroppen og ikke mindst ganen.Vi glæder os til at invitere jer til Yoga & Morning Tea, Historisk Rundvisning & Afternoon Tea og Chayas Tesmagning.
Læs mere om events på hjemmesiden her , og følg os på Facebook og Instagram , hvor vi løbende holder dig opdateret på sommerens aktiviteter.

Coronapas
Vi gør opmærksom på, at vi selvfølgelig følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer, og for at minimere smitten af COVID-19, er det et krav, at siddende gæster kan fremvise et coronapas ved ankomst.
Vi håber derfor, at I forstår at vi skal tjekke dette for alle reservationens gæster. Vi glæder os meget til at se jer i tehuset snart.

Følg os på Facebook eller Instagram for løbende
opdateringer, events og andet i Tehuset og Rosenhaven.

FORRETNINGER

Chaya
Lyngby Hovedgade 9A
2800 Kgs. Lyngby
Tlf.: 4593 9090

Chaya
Jægersborg Allé 37
2920 Charlottenlund
Tlf.: 3990 9097

Dronning Louises Tehus

Tilmeld dig vores nyhedsbrev