Ændring i programmet

The Father afløser The Big Blue

Gentofte Kino skulle have vist The Big Blue den 26. juni kl. 19.30 med introduktion af fridykker og rekordholder Stig Severinsen. Vi har udskudt arrangementet, og i stedet viser vi storfilmen The Father

Vi har valgt at udskyde vores arrangement med The Big Blue og Stig Severinsen til en anden dag, fordi Danmark nu skal spille EM kamp samme aften. Vi ønsker det danske fodboldlandshold kæmpe tillykke med sejren mod Rusland i går, og vender hurtigst muligt tilbage med ny dato for vores arrangement.

Se spilletider og køb billetter til The Father

Eksklusiv forpremiere

Pagten

Kom til eksklusiv forpremiere på Bille Augusts storfilm om Karen Blixen med særligt besøg af instruktøren selv.

Fredag den 30. juli kl. 19.00 inviterer Gentofte Kino til eksklusiv forpremiere på den nye storfilm om Karen Blixen, Pagten. Efter filmen er der Q&A med selveste Bille August, som gør os klogere på arbejdet med filmen og Blixens særlige univers.

Om filmen:
Det er 17 år siden, Karen Blixen opgav eventyret i Afrika og vendte tilbage til Danmark til et liv i ruiner. Ødelagt af syfilis og knust over at have mistet sin farm og sit livs kærlighed begyndte hun her at genopfinde sig selv som en kunstnerisk superstjerne. Nu, i en alder af 62, er Karen Blixen verdensberømt, men lever også et liv i isolation – indtil hun møder den 29-årige digter Thorkild Bjørnvig. Sammen indgår de en pagt: Hun lover at gøre ham til en stor kunstner mod, at han skal adlyde hende ubetinget – uanset prisen…

Pagten er et psykologisk spændingsdrama baseret på virkelige begivenheder. En hjerteskærende historie om en mester og hendes lærling og om prisen for at følge sit hjerte.

Fredag den 30. juli kl. 19.00

Billetpris 100 kr.

Køb billetter

Print ugens program

Se alle forestillinger

Gå trygt i Gentofte Kino

I Gentofte Kino følger vi myndighedernes anbefalinger og retningslinjer i forbindelse med Covid-19. Derfor skal du være opmærksom på følgende, når du besøger Gentofte Kino:
Ved ankomst til biografen skal du vise gyldigt coronapas, der dokumenterer, at du enten er testet negativ inden for de seneste 72 timer, er færdigvaccineret eller har været smittet med Covid-19 indenfor de seneste 14-180 dage.
Gentofte Kino er landets næststørste enkeltsalsbiograf, og vi har nok landets bedste benplads med 2 meter mellem hver række. Derudover er der indført spærrepladser mellem hver bestilling, hvilket betyder, at der er et ledigt sæde mellem hver gruppe biografgæster. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev