Vi fortsætter succesen med The Father , som virkelig er blevet taget godt imod – med god grund.

Også Smagen af sult er på programmet og helt perfekt til sommeraftner med et koldt glas vin.

Ugens premierefilm

My Salinger Year

Charmerende New York drama med Sigourney Weaver og Margaret Qualley

New York i 90’erne: Den unge Joanna ønsker at forfølge sin drøm om at blive forfatter og bliver derfor ansat som assistent for Margaret, der er litterær agent for den myteomspundne forfatter J. D. Salinger.

Joannas hovedopgave er at behandle Salingers omfangsrige fan-mail, men da hun læser de hjerteskærende breve fra hele verden, vil hun ikke være bekendt at sende agenturets upersonlige standardbrev retur, og hun begynder impulsivt at skrive individuelle og personlige svar, der er både humoristiske og bevægende. Og mens Joannas anonymt bruger Salingers store forfatterstemme, begynder hendes egen at spire.

Premiere Torsdag den 1. juli

Se spilletider og køb billetter

Succesen fortsætter

Smagen af sult

Romantisk drama med Katrine Greis-Rosenthal og Nikolaj Coster-Waldau i hovedrollerne

Maggie og Carsten elsker hinanden, har to skønne børn og åbner deres egen gourmetrestaurant Malus. De vil ha’ det hele. Og har det hele. Næsten. For de mangler den forjættede Michelin-stjerne. Deres store fælles drøm, som de har satset alt på at opnå. Men en dag modtager Carsten et brev om, at hans kone elsker en anden. Hvem har sendt det og hvorfor? I deres umættelige passion for livet og jagt efter den ultimative anerkendelse, har de glemt at livets måltider ikke er gratis. Alt har en pris.

Se spilletider og køb billetter

The Father

Oscarvindende drama med Anthony Hopkins og Olivia Colman i hovedrollerne

Anthony er en kultiveret mand. Han lytter til opera, spiller klassisk musik og læser stor litteratur. Men Anthony har Alzheimers, og det skaber store udfordringer for hans omsorgsfulde datter, Anne. Hun forsøger at gøre tilværelsen så god som mulig for sin far, men Anthony skræmmer imidlertid alle sine hjemmeplejere væk, og efterhånden som hans greb om virkeligheden smuldrer, bliver Anne nødt til at træffe et svært valg – for sig selv og for sin far.

Se spilletider og køb billetter

Sommeropera

Oplev opera i biografen

Hver søndag i juli kan du opleve storslået opera fra Europas bedste operahuse

Søndag den 4. juli skyder vi sommeren i gang med sommeropera i Gentofte Kino. Vi starter med Carmen , som er en af de mest spillede operaer på hele operarepertoiret. Glæd dig også til Turandot , Tosca og Skæbnens magt .

Læs mere og køb billetter

Husk også

Fast & Furious 9

Den niende film i serien, der i år har 20 års jubilæum

Dom Toretto har trukket sig tilbage og lever et stille liv sammen med Letty og deres lille søn Brian. Men nye farer lurer lige rundt om hjørnet og for at redde dem han elsker mest, må Dom konfrontere synder fra fortiden. Sammen med resten af holdet skal han forsøge at stoppe en yderst effektiv snigmorder og topkører, som viser sig at være Doms bror, Jakob.

Se spilletider og køb billetter

Buster

Hele Danmarks Buster er tilbage i ny filmatisering af Bjarne Reuters ikoniske børnebog Busters Verden

Buster er en opfindsom dreng på 11 år, der elsker at trylle og være sammen med sin familie – især søsteren Ingeborg. Sammen med sin gamle ven Hr. Larsen, øver Buster sig på at vinde sommerens talentkonkurrence, men klassens populære dreng gør alt, hvad han kan for at forpurre tryllenummeret, og samtidig stille ham i dårligt lys overfor den nye søde pige i Brønshøj. Men Buster skal nok finde på en løsning.
For Buster Oregon Mortensen giver aldrig op!

Se spilletider og køb billetter

Peter Kanin
hopper hjemmefra

Den elskværdige, langørede slyngel Peter Kanin er tilbage.

Bea, Thomas og de andre kaniner har skabt en lille familie, men selvom Peter gør, hvad han kan, kan han ikke slippe af med sit uartige rygte. Da Peter er på opdagelse uden for haven, befinder han sig pludselig i en verden, hvor der bliver sat pris på hans uvornhed. Men da hans familie sætter alt på spil for at finde ham, må Peter finde ud af, hvilken slags kanin, han gerne vil være.

Se spilletider og køb billetter

Print ugens program

Se alle forestillinger

Gå trygt i Gentofte Kino

I Gentofte Kino følger vi myndighedernes anbefalinger og retningslinjer i forbindelse med Covid-19. Derfor skal du være opmærksom på følgende, når du besøger Gentofte Kino:
Ved ankomst til biografen skal du vise gyldigt coronapas, der dokumenterer, at du enten er testet negativ inden for de seneste 72 timer, er færdigvaccineret eller har været smittet med Covid-19 indenfor de seneste 14-180 dage.
Gentofte Kino er landets næststørste enkeltsalsbiograf, og vi har nok landets bedste benplads med 2 meter mellem hver række. Derudover er der indført spærrepladser mellem hver bestilling, hvilket betyder, at der er et ledigt sæde mellem hver gruppe biografgæster.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev