Holte Vinlager fejrer BLACK FRIDAY den 23. november 2018 og du er inviteret. Med unikke og kæmpe besparelser på luksusvine fra Barolo og Brunello, samt en knusende flot og velmoden portvin, har du chancen for at lave årets kup.

Black Friday, grafik: Holte Vinlager

Helt sensationelt blev vi på VinItaly (Italiens største vinmesse) tilbudt disse vine. Producenten ville gerne have gjort plads på lageret til de nye topårgange 2015 og 2016, og skulle derfor have ryddet ud i de gamle. Det var vores – og nu dit – held.

Det helt uovertrufne ved disse to vine er at de begge er vågnet op fra deres tornerosesøvn og er perfekt modne nu. Barolo- og Brunello-vine i dette høje kvalitetsniveau har brug for modning over cirka 6-8 år. Derfor smager de meget bedre end de unge og friske typer, som stadig er i udvikling. Det er det man som vinentusiast går og venter på, når man køber vin til kælderen: At vinen udvikler sig og modner under de rette forhold, for til sidst at ramme den ultimative smag. Her sparer du ventetiden og får den fuldendte vin med det samme!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev