Artiklen er sponseret

Hvis du står i en situation, hvor du skal finde en tandlæge, der er beliggende på Frederiksberg, kan det være en god idé at læse med videre her. Du kan lige så godt finde en kompetent tandlæge, der ligger nær din bopæl, så du får overholdt samtlige tandlægebesøg – og derfor undgår unødvendige regninger i forbindelse med dine tænder.

Helhed, omsorg og service

Tandlæge på Frederiksberg har tre nøgleord, som de fokuserer på. Helhed, omsorg og service er tre elementer, der er vigtige for medarbejderne i klinikken. Disse tre aspekter skal resultere i, at du som kunde går fra klinikken med en god fornemmelse i maven. Du skal føle, at dine tænder er blevet ordnet, så du kan gå derfra med ro i sindet. Desuden er omsorg et vigtigt element, idet du naturligvis skal føle dig tryg, når du sætter dig i tandlægestolen og får fikset dine tænder. Servicen skal også være i top, hvorfor du altid skal sige til, hvis du mangler noget, der kan ordnes.

Forskellige behandlinger

Uanset hvad du skal have lavet, når det kommer til dine tænder, vil du med stor sandsynlighed kunne få det ordnet hos denne klinik. Måske du blot skal til et regulært tandeftersyn? Måske du ønsker at få foretaget en tandretning? Trukket en generende visdomstand ud? Eller måske du trænger til en rodbehandling? Dette er blot nogle af de behandlinger, der er tilgængelige, hvorfor du med fordel kan besøge websiden, hvis du ønsker at læse lidt mere om de forskellige muligheder, som der er at vælge imellem hos klinikken.

Er du ny patient?

Hvis du ønsker at blive ny patient, er det supernemt. Alt det praktiske bliver nemlig klaret for dig, hvilket betyder, at det er en nem proces. Du kan nemlig klare dette online, eftersom du blot skal udfylde en formular med dit navn, e-mail og telefonnummer. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder på klinikken. Herefter kan du således benytte dig af de tilbud, som klinikken har. Hvis du ønsker at vide mere om klinikken, kan du læse mere online. Ligeledes kan du se, hvorhenne på Frederiksberg klinikken er placeret, så du kan vurdere, hvorvidt det giver mening for dig at blive patient. Hvis du er patient, er det tillige muligt for dig at booke en tid online, så du ikke skal bruge tid på at sidde i kø, hvis du gerne vil have foretaget en behandling.

Du kan lige så godt finde en kompetent tandlæge, der ligger nær din bopæl, så du får overholdt samtlige tandlægebesøg. Foto: ABW

Tilmeld dig vores nyhedsbrev