Vi blev modtaget af direktør Morten Larsen, der har et galleri med fotokunst i verdensklasse. Morten Larsen har i mange år været distributør og markedsført fotoudstyr for det japanske firma Konica.
Han gjorde Konica til et stort mærke i Danmark med mange idérige markedsføringskampagner. I 1972 blev et antal forhandlere indbudt til en drømmerejse til Kenya og mange efterfølgende succesrige fotosafarier var en realitet. Galleriets billedsamling er i høj grad inspireret af Afrika.

I begyndelsen af 2000-tallet skete der store omvæltninger i fotobranchen. Konica blev fusioneret med Minolta, og herefter stoppede Morten Larsen med at distribuere fotoudstyr. Det gjorde det muligt for ham beskæftige sig med sin store passion, kunstsamlingen, og især fotokunst. Han har kontakt med nogle af verdens førende fotografer.

En betydelig samling kan ses i hjemmet på Bernstorffvej 87, der er åbent for besøgende onsdage 15-18 eller efter aftale.

Forfatter

Morten Larsen har også skrevet bogen “Lille og Vågen – Markedsføring i praksis”. Bogen indeholder mange billeder af Morten Larsens markedsføringskampagner for Konica i Danmark og giver inspiration til mindre og mellemstore virksomheder om markedsføring. Carsten Schow udtalte “Det er en flot opskrift på hvordan vi mindre spillere kan opnå store resultater  i konkurrence med mastodonter, ved at benytte os af gennemtænkt og nytænkt markedsføring. En meget lærerig bog! Flot stykke arbejde – såvel din tid i Konica og denne flotte bog“.

Bogen kan købes for 399 kr. i Galleriet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev