Efter en skøn sommersæson med mange besøgende – både velkendte og nye ansigter, ser vi nu frem til efteråret i Dronning Louises Tehus, hvor du for første gang i år kan nyde din te hos os hele sæsonen. Hos Chaya mærker vi den snigende efterårskulde, og den ønsker vi at imødekomme med åbne arme. Nåede du ikke at besøge os over sommeren, så fortvivl ikke. Det har længe været et stort ønske for os, at kunne byde vores gæster velkommen i efterårsmånederne, og det er vi glade for at fortælle, at vores nye åbningstider tillader.

To-go menuen i hverdagene vil desuden, som altid, byde på hjemmebag i form af boller, sandwich og kage. Fredag, lørdag og søndag vil vi udelukkende byde på vores Afternoon Tea, der vil blive serveret i de fine saloner på engelsk vis. Når julen nærmer sig, vil vi få dig i julestemning med gran og lys, men selvfølgelig også ved at tilføre menuen et strejf af jul. Book altid bord i forvejen her.

Vi glæder os til at se dig i Dronning Louises Tehus. Læs mere på www.dronninglouisestehus.dk.

Du kan booke din Afternoon Tea via Dinnerbooking her. 

Hold øje med os i Chaya, og hør snart mere om blandt andet vores tiltag i den kommende julesæson. Vi glæder os til at pynte op for jer, i butikker såvel som caféer, og indvie julen på bedste manér!

Glædeligt efterår til dig, fra os hos Chaya !

Tilmeld dig vores nyhedsbrev