Cykelmyggen Egon tager en ekstra sprint og en ekstra dans med Dansemyggen Dagmar. Der er netop åbnet for en sidste weekend med Cykelmyggen Egon 12.-13. juni — og for ekstragode pladser.

Cykelmyggen Egon fejrer 10-årsjubilæum som familieforestilling. Igennem tiden har Serge Huercio cyklet og spillet titelrollen i langt de fleste forestillinger. På billedet ovenfor er han sammen med Juliette Schaufuss, som er ny og fantastisk som Dansemyggen Dagmar.

Flemming Quist Møller har været med som fortæller og sommerfugl i alle forestillinger igennem årene. Her er han omgivet af nysgerrige myggelarver.

Malthe Ørsted og Ibrahim Madsen har også været med fra start. Første gang var de blade og små lopper. De senere år har de danset rollerne som blandt andet bisoldaterne Fy og Bi.

Til de sidste forestillinger kommer Benjamin Skop fra det originale cast tilbage. Her ses han som græshoppe tilbage i 2011.

Cykelmyggen Egons sidste weekend:

Lørdag den 12. juni kl. 12 + 15
Søndag den 13. juni kl. 12 + 15

Køb billet til Cykelmyggen Egon →

Husk også …

I næste uge kan du opleve tre af tidens bedste komikere, nemlig the one-and-onlies Thomas Warberg, Mark le Fêvre og Ruben Søltoft i Bellevue Comedy Night.

Onsdag den 2. juni 2021 kl. 20 — FÅ BILLETTER
Torsdag den 3. juni 2021 kl. 20 — FÅ BILLETTER

Køb billet til Bellevue Comedy Night →

Nyt sæsonprogram

Se hele repertoiret for det næste år på Bellevue Teatret lige her .

Se sæsonprogrammet her →

Bellevue Teatret
Strandvejen 451, 2930 Klampenborg
www.bellevueteatret.dk

Billetkontor: Ticketmaster · 38 48 16 30 · Mailkontakt
Administration: 39 63 49 00 · adm@bellevueteatret.dk 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev