Artiklen er sponseret

Elsker du ferier eller blot enhver anledning, hvor det er muligt at komme lidt væk, og er du på samme tid altid på udkig efter en god investering, kan det være, at du snart skal være sommerhusejer. Et sommerhus kan nemlig både bruges, når du selv trænger til et lille hvil, men også som en indtægtskilde i alt den tid, hvor du ikke er der. Lyder dette fristende, så læs med her, hvor du vil blive præsenteret for, hvilke ting der skal styr på, når du vælger at købe et sommerhus til udlejning.

Step 1: Køb et sommerhus

Første skridt i processen er selvfølgelig, at du faktisk skal købe et sommerhus. Her vil der være forskellige ting, som du skal være opmærksom på. Et sommerhus er ikke gratis, hvoraf du skal kunne finansiere det. Mangler du hjælp til, hvordan dette skal være muligt, kan du med fordel kigge ind i at hyre Boligadvokater, som kan hjælpe dig. En boligadvokat er nemlig ikke blot behjælpelig med gennemgang af en købsaftale, som du måske også kan drage fordel af, men også med rådgivning til, hvilken type af lån, som vil være hensigtsmæssig, når du skal købe sommerhus.

Step 2: Overvej hvordan det skal udlejes

Når du har papirarbejdet i orden, og sommerhuset er købt, skal du til at overveje, hvordan du vil leje huset ud. Der findes mange forskellige udlejningsfirmaer, så sørg for at undersøge, hvad de forskellige kan tilbyde dig. Vær her ikke bleg for at kontakte flere, så du får det bedst mulige tilbud for dig. Her skal du også overveje, om huset udelukkende skal bruges til udlejning. Hvis du selv ønsker at bruge det af og til, måske blot nogle uger om året, skal du have huset ejerspærret i disse perioder. Dette kan også være dejligt, hvis der er nogle praktiske ting, som løbende skal ordnes.

Et sommerhus kan både bruges, når du selv trænger til et lille hvil, men også som en indtægtskilde i alt den tid, hvor du ikke er der. PR-foto

Tilmeld dig vores nyhedsbrev