Juhu! Endelig er Experimentarium åbent igen. I nyhedsbrevet kan I læse FAQ om corona, lære at lave et krystaltræ og meget mere.

Se denne email i din browser

Nyt fra Experimentarium

29. apr 2021

Nu bobler det igen på Experimentarium

I dag, torsdag den 29. april, kunne vi endelig byde velkommen til de første gæster efter nedlukningen. Vi er SÅ glade for igen at høre stemmer og latter i huset! Husk det store smil på læben, et gyldigt coronapas i lommen og at booke besøget hjemmefra. Vi ses!

LÆS MERE

Ny video: Lav et smukt krystaltræ

Det er forår, og træerne springer ud. Youtube-vært Emilie og pilot Ida-Marie viser jer, hvordan I kan lave det fineste lille træ med blade af krystaller. Se videoen her – så er I klar til at lave jeres eget krystaltræ hjemme på køkkenbordet i weekenden!

SE VIDEOEN

Dans løs og få pulsen til at swinge!

Så er det snart weekend. Saml vennerne eller familien, tænd højtaleren og ryst hofterne. Test selv hvilke musiknumre, der får pulsen mest i vejret.

LAV DANSE-FORSØGET

FAQ om corona og Experimentarium

Et besøg på Experimentarium skal være sjovt og lærerigt – og også trygt. Vi har samlet alle praktiske oplysninger i en stribe spørgsmål og svar.

FIND FAQ HER

Clean Water Science lærer jer at forvandle havvand til drikkevand

Er I klar til at lære om bæredygtighed og videnskab i en samlet forunderlig aha-oplevelse? Med forsøgskittet Clean Water Science kan I bygge jeres egen vandfiltrering og afsaltningsanlæg og desinficere vand blandt andet via solenergi.

KØB DET I WEBSHOPPEN 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev