Stjerneanmeldelse! Hip-hip-hurra!

Folk og Røvere i Kardemomme By er endelig i gang med kardemommebageri, levende æsler og kameler i weekenden, tegne- og hattekonkurrence og højt humør — og vi fortsætter helt frem til jul!

Patricia Hartmann fra Børn i byen har set Folk og Røvere med sin datter og skrevet en skøn anmeldelse, hvor hun giver fem ud af fem stjerner! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tak for dem. Hun kommer hele vejen rundt om teaterturen og skriver blandt andet om optakten:

Alting virkede så gennemtænkt omkring den her forestilling. Med 40 års erfaring ved man tydeligvis et og andet. De forskellige karakterer fra Kardemomme By gik gennem salen og hilste pænt på publikum …

Og om selve forestillingen skriver hun:

Som den vildeste pop-up bog blev scenen flere gange forvandlet til nye lokationer i den hyggelige by, men med enkelhed og glidende overgang, så de mindste ikke havde problemer med at forstå fortællingen … Flere gange under forestillingen blev jeg mindet om, at den appellerer til hele familien med charmerede skuespil og småflabede replikker … Selv min 9-årige datter, der helst vil associeres med seje oplevelser til store børn, måtte overgive sig totalt og kaldte teaterstykket for ”det bedste hun nogensinde har set”.

Hele den fine anmeldelse kan læses her.

Køb billet til Kardemomme By →

Jonatan: Sebastian Alstrup I sidste nyhedsbrev hilste vi på Sally Herbert Klie og Sebastian Lai Knudsen, som i år spiller Kamomilla og Tommy. Vi har flere nye ansigter — blandt andre Sebastian Alstrup, som spiller Jonatan. Han fortæller:

Jeg har gået på Eventyrteatret som barn og studerer i dag skuespil på Den Danske Scenekunstskole. Det er en kæmpe fornøjelse at spille for børn. Hvis de keder sig, er de ikke bange for at råbe det eller gabe, men hvis de har det sjovt, har de det til gengæld rigtig sjovt — og jeg er overbevist om, at de får det til Folk og Røvere i Kardemomme By. Jeg har set forestillingen som barn, og det er spændende at skulle ind i et så etableret univers, hvor flere af skuespillerne har lavet den i mange år, og én af dem var med dengang.

Køb billet til Kardemomme By →

Bellevue Teatret Strandvejen 451, 2930 Klampenborg www.bellevueteatret.dk

Billetkontor: Ticketmaster · 38 48 16 30 · Mailkontakt Administration: 39 63 49 00 · adm@bellevueteatret.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev