Artiklen er sponseret

En dyr post på dit månedlige budget er dine udgifter til forbrug af varme, vand og el. Med de seneste års prisstigninger er det bestemt ikke blevet billigere at tænde for varmen, at gå i bad eller tænde for fjernsynet. Du har dog heldigvis selv indflydelse på, hvor stor en del af din løn der skal gå til betaling af forbrugsudgifter. En rigtig god løsning til at få overblik over forbrug og udgifter er Brunata Online. Læs med her og få gode råd til besparelser på dit energiforbrug.

Hvad er Brunata Online?

En af de danske virksomheder, som er førende inden for ressourcebesparende løsninger, er cleantech-virksomheden Brunata. Virksomheden har gennem årtier udviklet smarte redskaber og løsninger, som alle har til hensigt at optimere energiforbruget og at levere præcise forbrugsmålinger. Alt sammen til gavn for dig som beboer og som forbruger.

Brunata Online er et intelligent system, som kan levere up to date informationer om dit energiforbrug. Du modtager alle informationerne via Brunatas webportal eller app. Da du kan tilgå al info om dit forbrug online, kan du når som helst og hvor som helst få adgang til de informationer, som du måtte have brug for.

Brunata Online er udviklet som et samlet og overskueligt overblik over dit præcise forbrug. Fra forbrugsmålere i din lejlighed bringes data over i Brunata Online og omsættes til et letforståeligt og klart overblik.

Hvordan kan Brunata Online gøre din dagligdag nemmere?

Systemet giver dig en unik mulighed for på daglig basis at følge dit forbrug af energi. Du vil således hurtigt kunne opdage, hvis der sker store ændringer i dit energiforbrug. Du kan på den baggrund ændre på dit forbrug og dermed være på forkant med en overraskende høj energiregning.

Med et så nøjagtigt og tidssvarende overblik over dit løbende forbrug har du oplagt mulighed for at følge dit forbrug nøje, og med ganske få ændringer i dine hverdagsrutiner vil du kunne mindske dit forbrug og dermed også dine udgifter.

Brunata Online giver dig følgende fordele:

 Du kan vælge at få overvåget dit forbrug. Du vil modtage en besked fra systemet, når dit forbrug har nået et bestemt niveau.

  • Du får et præcist overblik over dit forbrug. Du kan selv vælge for, hvilken periode du ønsker at se et overblik for: dagligt, ugentligt, månedligt eller årligt.
  • Systemet tilbyder dig gode råd til, hvordan du kan spare på energien i hverdagen.

sider2022

Tilmeld dig vores nyhedsbrev