Hvad skal du egentlig hygge dig med, når julefreden sænker sig, udover din families dejlige selskab? Måske kan det også være, at du lige står og mangler den helt rigtige julegave til farbror Finn eller en god ven?

Nedenfor giver vi dig tre drøngode forslag:

Admiral Rodney Monarch

Lækker og fyldig rom fra caribiske St. Lucia. Den har lagret på amerikanske egetræsfade, som tidligere har været brugt til både bourbon og portvin.

Rommen har en dyb mahognifarve, og duften er spækket med noter af rosiner, vanilje og milde strejf af røde bær. I smagen er den blød og sødmefuld, og tankerne ledes især hen på kandiseret frugt, farin og konfekt.

Caol Ila 13 års Single Malt

Gordon & Macphail er for den ædle single malt, hvad Lennon & McCartney er for popmusikken, og denne whisky er en del af ”smoky”-udtrykket i Discovery-serien fra G & M.

Farven er flot gylden, og duften præges af især abrikos, vanilje og tørret kød. Smagen er fyldig og byder på strejf af banan, kiwi, ananas og citrus i lækkert samspil med bløde røgnoter.

DE 3 ØER

Du får her en rom som er blød, venlig og med MASSER af god smag! Rommen er et blend af aftapninger fra henholdsvis Jamaica, Trinidad og Mauritius. Alle tre øer har produceret rom gennem flere hundrede år, og her kan man sit kram.

Ved at tage det bedste fra de tre forskellige romtraditioner, får du en meget afrundet rom i den klassiske søde stil, men med det ”bid”, som en traditionel rom skal have.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev