Artiklen er sponseret

ChatGPT tog hele Verden med storm, da denne chatbot sidste år blev offentligt tilgængelig. Det er ikke kun et sjovt legetøj men et brugbart værktøj fandt mange hurtigt ud af. Og selvom mange skoler og arbejdspladser pludselig fokuserede på, hvordan de kunne modarbejde disse onde robotkræfter, er der mange brugbare og funktionelle egenskaber, du kan få ud af chatbotten!

Danske tekster fra ChatGPT

ChatGPT er en funktion, der godt nok kommunikerer til dig på engelsk, når du opsøger den. Men det er faktisk ikke det eneste sprog, ChatGPT kan forstå og kommunikere igennem. ChatGPT forstår også dansk, og du kan derfor bruge værktøjet til at løse opgaver på dansk. Det kan fx være, at du ikke synes, du er den skarpeste med ord, men at du gerne vil have en fin beskrivelse af din tøjbutik op på din hjemmeside. Her kan ChatGPT skrive en fin og kreativ tekst på dansk, som du kan rette til og lægge op! Sådan bruger du ChatGPT optimalt.

Du skal nok forvente at rette dine svar fra ChatGPT til, eftersom chatbotten er oplært i data, der har en vis begrænsning. Skal du derfor bruge den til løsninger af opgaver, bør du dobbelttjekke og læse yderligere op på de svar, ChaGPT kommer med.

Et første udkast

ChatGPT kan på mange måder anskues som et første udkast til en vilkårlig arbejdsopgave. Den bidrager til den tekst, du mangler at skrive færdig, til den 3D-printning, du skal have lavet eller den kode, du skal finde. Det er derfor et værktøj, du kan finde god hjælp fra.

Hvis du pludselig er stødt panden mod muren, og du slet ikke kan komme på idéer til et projekt for din virksomhed, kan du fx spørge ChatGPT til råds. Den vil kunne finde eksempler på idéer, du forhåbentlig kan bruge til noget. ChatGPT kan altså være utroligt nyttig.

ChatGPT forstår også dansk, og du kan derfor bruge værktøjet til at løse opgaver på dansk. PR-foto

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev