Artiklen er sponseret

Den danske sommer er kort og kølig, og derfor er et drivhus til haven en god investering for alle med grønne fingre, der gerne vil have så meget som muligt ud af haven i årets varme måneder.

Med et drivhus findes der næsten ikke nogen grænser for, hvad du kan dyrke, men der er alligevel nogle ting, du får mere ud af at dyrke end andre.

1.      Tomater

Tomater er en af de afgrøder, som er virkeligt taknemmelige i drivhuset. Med bare få tomatplanter kan du sikre dig en enorm høst af tomater, for planten bliver ved med at producere, indtil det bliver for koldt om efteråret.

Der findes et væld af forskellige spændende tomatsorter, hvor nogle de mest populære er cherrytomater, bøftomater og blommetomater

2.      Agurker

Agurken er en anden plante, som gror fantastisk i drivhuset, og som bliver ved med at leverer frisk mad vækstsæsonen igennem. Agurker er nemme at dyrke, og de er flotte planter, der klatrer vildt over hele drivhuset.

3.      Peberfrugter

Peberfrugter i form af både sød peber og chili er populære i danske køkkener, og derfor giver det god mening at plante et par i drivhuset. Alle former for peberfrugt er nemme at gro, og de kræver meget lidt arbejde, når de først er kommet i jorden. De giver desuden en god høst, som både kan spises frisk og i mad, og som kan konserveres til brug vinteren igennem.

4.      Auberginer

Hvis du elsker den sydlandske vidundergrøntsag, er der ikke noget til hinder for, at du kan producere den i stort og billigt antal hjemme i haven. En aubergine-plante er lige så nem at have med at gøre som peberfrugter, da planten hverken skal bindes op eller have støtte.

Du skal bare plante den og vente på, at du får lækre aubergines i løbet af sommeren.

Med et drivhus findes der næsten ikke nogen grænser for, hvad du kan dyrke, men der er alligevel nogle ting, du får mere ud af at dyrke end andre. PR-foto

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev