Det danske sommervejr er ustadigt, og derfor er det en god ide at have forskellige typer vin liggende i vinreolen. På annoncen nederst i mailen finder du en bred vifte af skønne sommervine.

Bliver det lunt og sommerligt, findes der næsten ikke noget mere oplagt end at åbne en køleskabskold Casal Mendes – den kan drikkes af alle! Det samme kan Roc de l’Aigle fra Fitou – den vil være helt i sit es til din næste grillmiddag, men smager også utroligt godt uden mad. Skal der fisk, skaldyr eller ”grønne” retter på bordet – ja, så vil vores helt store topsællert, Grüner Veltliner, fra Østrig være et super godt valg!

Casal Mendes
Portugal
BESTSELLER

Frisk, perlende, let sødlig og tørstslukkende – fås det bedre?

Denne vin symboliserer om nogen sol og sommer, og derfor kan vi kun anbefale alle vinelskere at have den liggende i vinreolen til de uhøjtidelige stunder.

Roc de l’Aigle
2016 Fitou

Fitou er det ældste vinområde i Languedoc-Roussillon og her kan man sit kram. Du får her en fantastisk vin med en intens duft af modne røde frugter. Smagen er fyldig, rund og elegant med en utrolig lækker blødhed.

5 år gammel og perfekt drikkemoden netop nu!

Grüner Veltliner
2020 Schloss Bockfliess

Superspændende hvidvin, der overrasker ved at have mere fedme og smag, end normalt for en Grüner Veltliner. Stadig frisk og tør, og med et elegant bid. Østrigsk vin buldrer fremad – smag her hvorfor.

Simpelthen et røverkøb! Over 20.000 solgte flasker!

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev