Foråret ligner mere og mere sommer (inklusiv regn!), og på Experimentarium kan du nyde dagene – både indendørs og udendørs, hvis vejret er til det. Kom forbi i weekenden!

Leg og lær sammen

Kom og leg og lær sammen i Experimentariums 14.000 m2 sjove science-udstillinger. Oplev Sæbebobleshow, LEGO værksted, dissektioner og andre science demonstrationer, og nyd foråret, en kop kaffe og en is på vores enorme Tagterrasse. Vi har åbent dagligt fra 9:30-17.

HER ER VORES UDSTILLINGER

Nominér os som Byens Bedste Museum 2022

Nu kan du nominere Experimentarium til prisen som Byens Bedste Museum 2022. Men skynd dig: Sidste chance er fredag klokken 12.

NOMINER OS HER

Ny Youtube-film: Din hud myldrer af liv

Vidste du, at din hud myldrer af mikroskopiske væsener, og at nogle menneskers krop er spejlvendt, så hjertet sidder til højre?

SE NYESTE YOUTUBE

FOR DE YNGSTE OG DERES VOKSNE

Træn balancen i Kravlehuset

Øverst på Experimentarium, på vores fænomenale Interaktive Tag, kan familiens yngste udforske Kravlehuset og træne balance og koordination.

LÆS MERE

Gå på opdagelse i Miniverset

Bag bjergene, under broen og gennem muren, der ligger Miniverset – vores legeunivers for de 1-5 årige og deres voksne.

FÅ ET SMUGKIG

Få fri leg I et helt år

Med et årskort til Experimentarium får du fri leg et helt år – og adgang til gode rabatter. Har du købt entré til Experimentarium, kan du inden for en måned få billetten refunderet, når du opgraderer til årskort.

KØB DET I WEBSHOPPEN

Tilmeld dig vores nyhedsbrev