Artiklen er sponseret

Belysning i danske hjem, kan være en vigtig ting at få styr på i dit hjem, for når sommeren bliver til efterår, går der sjældent mange dage, førend du for brug for tilstrækkeligt med lys i dit hjem. Men hvordan kan du bedst gøre dit hjems belysning tilstrækkeligt funktionelt samtidig med, at det også bidrager dekorativt til hjemmet?

Store lamper eller små lamper

I den sammenhænge kan det måske være relevant at snakke om forskellen på de store og små lamper. Der findes mange overdådige lamper, der er store og smukke og som kan skinne en masse lys ud i dit hjem. Med denne type lamper behøver du måske ikke en masse lamper i pågældende rum, hvilket måske kan se fordelagtigt i nogle hjems rumfordeling og atmosfære. I andre hjem, vil en sådan lampe måske blive en smule malplaceret eller virke for dominerende i en ellers spartansk indretningsstil. Dertil kan du jo overveje, om du hellere vil have flere små lamper med mindre lyskraft rundt omkring i hjemmet, til at skabe en mere hyggelig og intim stemning. Du kan også få små lamper med ganske udmærket mulighed for tilstrækkeligt med lys. Du kan eksempelvis bruge en g9 pære, der består af en relativt lille fatning, men som også kan virke som en LED-pærer, der kan være ret effektivt sammenlignet med andre pærer. Så hvis du for eksempel finder nogle fine små lamper i genbrug, kan du jo undersøge, hvorvidt det er muligt at skifte pæren, så den kan udnytte på ovenstående måde.

En kombination af begge

Selvom det i det øvre afsnit bliver meget adskilt, kan der jo også være god mulighed for at blande de lampetyper du har i dit hjem. I nogle rum, som køkkenet, er det måske rart med klart og mere intenst lys end i andre rum, hvor du gerne vil fremme en mere hyggelig stemning. Der er fint rum til, at du kan skræddersy din lampesammensætning, således at det passer perfekt til dit hjem. Det kan også være, at du finder en stor, smuk lampe, med et blødt skær i dens lys. Ligeledes findes der også små, kraftige lamper, som du også kan implementere såfremt det passer til din livsstil. Det hele kan langt hen af vejen komme an på, hvordan du drømmer om atmosfæren i dit hjem skal være. Så måske bør du beslutte dig for dette og arbejde derudfra.

Der findes mange overdådige lamper, der er store og smukke og som kan skinne en masse lys ud i dit hjem. PR-foto

Sider2022

Tilmeld dig vores nyhedsbrev