Foreningen Gentofte Kunstvenner inviterede endnu en gang til det årlige GalleriCrawl i nogle af Københavns gallerier. Efter en dejlig brunchtallerken i Cafe ”G” gik turen til Galleri Tom Christoffersen i Skindergade. Tom Christoffersen fortalte selv om udstillingen, hvor vi bl.a beundrede Mie Mørkebergs smukke keramik. Vi var mange i det forholdsvis lille galleri og blev kraftigt advaret om ikke at vælte nogle af de dyre krukker.
Næste stop var hos Galleri Susanne Ottesen, der præsenterede en udstilling med Morten Buch.
Så skulle vi ned i Bredgade, som huser en række gallerier. Vi besøgte Galleri Asbæk, hvor kunstneren, Jacob Stangerup selv var til stede og fortalte om sin udstilling med navnet ” Kleptografica” , der består af en del tegninger og skulpturer med referencer til kunsthistorien. Tegningerne er udført på hotelbrevpapir fra D`Angleterre.
Herefter stiftede vi bekendtskab med malerier af kunstneren, Eske Kath, der udstiller hos Galleri Mikael Andersen. Kunstneren behandler tidens klimaproblemerne i sine japansk inspirerede malerier.
Sidste stop var Galleri Christoffer Egelund, der har en aktuel udstilling med Christian Finne, der i sine malerier gengiver øjeblikke set i en hallucination.

Her bød bestyrelse på et glas vin og lidt mad som afslutning på god tur. Se nogle stemningsbilleder her.

Bliv medlem af Gentofte Kunstvenner og få mange gode oplevelser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev